2777
2789
عنوان

خانمای باسیاست و متاهل لطفا بیاید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 35 پست
خوزستانی هستیم

پس به احتمال نود،درصد مزاجش گرم و خشکه.اینجور افراد یخورده تند خو هستن. بابای من یکم اینجوریه. پس گرمی نباید بخوره خیار و دوغ و خنکی براش خوبه

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
حق تمکین رو وقتی میتونه بگیره که تو بدون دلیل از،خونش بری. اگه خیلی زیاد کتکش بزنه میتونی همون بار ا ...

کتکش زیاد نیست قبلا بیشتر بود

مثلا از پارسال تا حالا نزده بود الانم رد ناخوناش رو پوستم خراش داده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتکش زیاد نیست قبلا بیشتر بود مثلا از پارسال تا حالا نزده بود الانم رد ناخوناش رو پوستم خراش داده

خوب همون رد ناخن برا خودش دیه،داره.من دیدم برا یه سیلی معمولی،زنهای زرنگ رفتن پزشکی قانونی مخفیانه

خوب همون رد ناخن برا خودش دیه،داره.من دیدم برا یه سیلی معمولی،زنهای زرنگ رفتن پزشکی قانونی مخفیانه

پزشک قانونی رفتن زمانبر هست

من دخترم مریضه کسی هم نیست پیش بچه هام بمونه 

نهایتش بتونم در حد یکساعت یا دوساعت صبح زود از خونه بیرون برم

پزشک قانونی رفتن زمانبر هست من دخترم مریضه کسی هم نیست پیش بچه هام بمونه  نهایتش بتونم در حد ...

پزشکی قانونی باید صبح زود رفت. چندتا بچه داری؟