2777
2789
عنوان

کمک بچه ها😭😭😭😭

181 بازدید | 9 پست

سلام خانوما من باردار هستم ۱۴ هفته هستم 

ویروس جدیده رو گرفتم سرما خوردگی خیلی شدید 

از صبح سمت چپم جایی که بچم هست وقتی فشار میدم سفت هست به نظرتون چیکار کنم  ممکنه خدایی نکرده بچم چیزیش شده باشه

چیزی نمیشه عزیزم نترس . به نظرم به دکتر مراجعه کن حتما ولی وقتی مامانم برادرمو باردار بود کرونای شدید شدید افتضاح گرفت ولی برادرم سالم بدنیا اومد . خوب از خودت مراقبت کن 

در خیالم با خیالت بی خیال عالمم ، تا که هستی در خیالم ؛ با خیالت ؛ خوش خیال عالمم :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیزی نمیشه عزیزم نترس . به نظرم به دکتر مراجعه کن حتما ولی وقتی مامانم برادرمو باردار بود کرونای شدی ...

دکتر رفتم هم دیشب هم امروز ولی بچم از صبح خودشو سفت کرده 

تا بهبودی کامل،لبنیات و حبوبات (خصوصا عدس) و گوشت قرمز نخور

فقط مرغ و بوقلمون و کلا گوشت سفید بخور

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083