2777
2789
عنوان

قوانین بعد ازدواج

244 بازدید | 18 پست

سلام، چند وقت پیش یه مطلبی تو همین تاپیکا به چشمم خورد و نوشته بود زن و شوهر نیازه که حریمی بین هم نداشته باشن، برای مثال رمز گوشی هم رو بدونن، یا هربار ‌که با هرکسی که بیرون میرن باید حداقل در حد چند جمله طرف شون رو در جریان بزارن.

حالا فارغ از دید روشنفکری، بنظر خود من حرف بدی نیست، شاید جدیدا اینطوری شده که بگن حریم شخصی نیازه و این صحبتا، اما خب تا وقتی چیزی برای پنهان کاری نباشه، پنهان کاری هم نیازی نیست درسته!

دوستان متاهل میخواستم برام بیشتر از این دست قوانین بگین تا مرز بین روشنفکری و رفتار صحیح مشخص تر بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا ربطی به روشن فکری نداره

می خوای حریم داشته باشی پس چرا ازدواج می کنی

من شخصا همه چی رو به همسرم میگم اونم همین طور

رمز گوشی هامونم عین همه

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

به نظر من تو این جامعه که خیلی چیزا عادی شده و خیانتم زیاد دیده میشه باید زن و شوهری که متعهدن به همدیگه � همین روش‌ها اعتمادسازی کنن وگرنه تا وقتی اعتماد نباشه حریم خصوصی رو نگه داشتن ممکنه باعث آسیب به رابطه بشه

شبی که رفتم با لبخند این جهان را ترک خواهم کرد چون میدانم رسالتم را به انجام رسانیده ام❤️خدایا بزرگ ترین آرزوم رو براورده کن❤️کوچیکاشم میخوام چون میدونم میدی❤️کمم نمیخوام به اندازه ی بزرگیت بده

بعضی جاها حریم شخصی وجود داره مثلا من امروز اختلاف بین خانوادمه حالابنا بدلایلی نمیخام شوهرم بفهمه 

یا دوستم مشکلی داره 

یا درد و دل کردم نمیخام اون بدونه یا بخونه

خب این بنظرم بمعنای پنهان کاری نیست

ببین هر فردی مخاطبه یک تعداد افرادیه که باهاشون در ارتباطه و کارهاشون مرتبط با همون انسانه نه همسرش

خب ضمن راحت بودن ولی باید رعایت حقوق شخصی هم رو داشته باشن

کاربر سال۹۷م

کاملا درسته منم موافقم 

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

بنظر من زن و شوهر باید کامل از همه چیز هم خبر داشته باشن جایی هم که میخوان برن به هم اطلاع بدن تو کارایی که میخوان انجام بدن هم مشورت کنن با هم رمز گوشی همو بدونن 

لازم نیست چک کنن همین که راحت و بدون استرس بتونی گوشیتو به طرف مقابل بدی ینی نیاز به چک کردن نیست

عقیدتون محترمه. ولی پدر مادر من هیچ وقت رمز هم دیگر رو نمیدونستن . اون ها یعنی به هم اعتماد داشتن . یعنی منظورم اینه اگه از یه جنبه دیگه نگاه کنیم میگیم وقتی اعتماد باشه لازم نیست رمز گوشی همو بدونیم که بخوایم چک کنیم . از نظرم مهم ترین صداقته . صداقت باشه صمیمیت به وجود میاد . اعتماد به وجود میاد . از نظرم کوچیک ترین دروغ کوچک ترین شک هارو ایجاد می‌کنه تا وقتی که بزرگ تر بشه . لطفاً اگر کسی مخالفه ریپ نزنه این عقیده منه باز هر کسی نظر محترم خودشو داره ❤️❤️

در خیالم با خیالت بی خیال عالمم ، تا که هستی در خیالم ؛ با خیالت ؛ خوش خیال عالمم :)

اصلا پنهان کاری معنی نداره تو رابطه 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

روشنفکری یعنی چیزی که مربوط به جفتمون باشه پنهان نمیکنیم 

اثر انگشت جفتمون روی گوشی ها تعریف شده

ولی نمیریم سرچ و چت های همسر رو دزدکی بجوریم

چون کار قایمکی مشکل داره

و چت فقط یک طرفش همسر ماست طرف دیگه به ما ربط نداره و این بی ادبیه بخواییم سر در بیاریم

در ازدواج دروغ پنهان کاری و پیچوندن مسایل نداریم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
شوخی و اینجور چیزا جای خودشو داره ولی دیگه بیش از حد نباشه که رابطه‌ی زناشویی‌شون مثل دوتا رفیق باشه

ولی منو همسرم عین دوتا رفیق صمیمی هستیم،هم به هم احترام میذاریم هم شوخی هم شیطونی هم همه چیو به هم میگیم البته هر کسی یه نظری داره ما گفتیم مثل دوتا رفیق باشیم بعد زن و شوهر

متاسفم،منو ببخش،دوستت دارم ،ازت ممنونم.                           خدایا بابت همه چی ممنونم ازت