2777
2789

کسی هست مثل من کل همه ی سیسمونیشو خریده باشه جلو جلو ؟

ولی هنوز بچه دار نشده ؟

اگه هست بیاین بگین چرا خریدین حالا پشیمونید یا نه ؟

خودم فک کنم اولین وسیله ای که خریدم یه سگ عروسکی جغجغه دار بود سال 98 خریدم بعد همینجوری ماهی 200 تومن داشتم هی خرید کردم بعد کم کم بودجم رو بردم بالا و بیشتر خریدم تا الان تقریبا تموم شده فقط سرویس چوب و پرده و اینجور چیزا مونده هنوزم گاهی چیزی چشممو بگیره میگیرم 

حالا چرا خریدم من سال 98 خواستم بچه دار شم چون فامیل بودیم رفتیم ازمایش ژنتیک که تا سال 1400 طول کشید هر دفعه یه ازمایش میدادیم پول زیادی میرفت تا دوباره پول جمع میکردیم برا ازمایش بعدی کلی زمان میرفت خلاصه 1400 با دو تا ژن معیوب حامله شدم ولی هفته 15 فهمیدم مشکل ژنتیکی منتقل شده و مجبورا سقط کردم بعدش گفتم دیگه یا حامله نمیشم یا میرم ای وی اف پی جی دی که از اول بچه سالم بزارن دیگه سقط و اینا نباشه 100 میلیون میخواست با احتمال بارداری 25 درصد این دوسال پولشو جمع کردم ولی الان حس میکنم هنوز امادگیشو ندارم شور و اشتیاق قبل رو واسه خرید هنوز دارم ولی واسه اقدام نه دلم خواست یکم درد و دل کنم شاید اونایی که چشم انتظارن هم داستانمو بخونن حس نکنن فقط خودشون تنهان شما هم اگه داستانی دارید بگید 

سلام:)

من پسرم بیست سالمه، تاپیکتو خوندم..

منم یه جورایی مثل این کار کردم، مثلا کتاب خریدن زیاد دوس دارم، مثلا آخرین بار حدود ی هفته پیش ب ی کتاب 400 تومان پول دادم و احتمالا عکساشونو بذارم تاپیکم..

الان واسه کتاب های دانشگاهم پول کم آوردم، یعنی این رو پیش بینی نکرده بودم..

گفتی ک وقتی چیزی چشمتونو بگیره بازم میخرین، آره والا آدم بعضی وقت ها چیزای جدید و محصولات تازه میبینه خوشش میاد بخره..

وی اف پی جی دی چیه؟

ایشالا بچه های سالم و شادی داشته باشین😍

اگ داری اینو میخونی، خیلی قشنگی :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.