2777
2789
عنوان

مامانا ب دادم برسید😭😥

417 بازدید | 19 پست

مامانا تورخدا کمکم کنید بچم از یه ماهگی سینمو نمیگرفت و پس میزد بزور میدادمش هرجوری نبود میگرفت بعضی مواقعم مشکلی نداشت  الان سه روزه اصلااا نمیگیرههه

هیجوره به. هیچچچ روشی هزار جور امتحان کردم گشنشم بشه فقط گریه میکنه اصلاا نمیگیره

مامانا چیکار کنم تورخدا بگید کااااش شیرخشک کوفتیو نمیدادم شیشه شیرو ترجیح میده ب سینم 

تقصیر دکترش بود برا زردیش نوشت زردیش بالا بود گفت شیر خشک بده دفع کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شیرتو بدوش بده با شیشه بخوره

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

فعلا نذار گرسنه بمونه بهش شیرخشک بده

شاید چیزی خوردی شیرت بدمزه شده

عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ؛ چه بسا چيزى را ناخوش داريد، در حالى كه خير شما در آن است و چه بسا چيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شما در آن است.  

ببین عزیزم بچه رو به حالت نیمه خواب دربیار بعد سینه رو دهنش بذار انشالله میگیره ، منم یه دوره پسرم  نمیگرفت با این روش گرفت تا کم کم خوب شد ، گاهی وقتا در حالت راه رفتن و لالایی خوندن سینه رو دهنش میذاشتم

اللهم عجل لولیک الفرج 
شیر خشک که بهتر

من مامانیم که هم شیر خودمو دادم هم شیرخشک اخرش دیگه بچه م شیرخشک خورد با تجربیات خودم میگم شیرخشک خوب نیس شیرمادر قطعا و یقینا بهتره ولی،وقتی چاره ای نباشه نمیشه بچه رو گرسنه نگه داشت مجبوره ادم شیرخشک بده