2777
2789
عنوان

دوست چندین سالم خیلی سرد شده😑

331 بازدید | 21 پست

دختره(: حدود۱۴ساله باهمیم تاقبل فوت مادربزرگش خیلی گرم بود یهو سرد شد رفتارش 

بعد فوت مادرش خیلی صمیمیتمون بیشتر شد ولی الان نمیدونم چرا اینطوری شده

این رفتارش ک سرد شد منم متقابلا سرد جواب میدم 

تا پیام ندم پیام نمیده قبلا اینطوری نبود

هیچ وقت فکر نمیکردم اینطوری بشه...

- عشقِ‌تو💔شیرین‌ترین‌داستانِ‌این‌دنیایِ‌تلخ‌است‌ حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید یه جایی ازت توقع داشته دیده ازت خبری نیست سرد شده

منم با دوستای صمیمیم همینجوری شدم دیدم من همیشه ازشون توی دلسوزی و معرفت و.... جلوترم،،،،، یهویی خودم و کشیدم عقب

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

شاید دچار افسردگی شده. 

من خودم بعد فوت یکی از عزیزانم و ازدواج خودم و شرایط زندگیم احساس غم زیادی دارم و کم حرف شدم. منظورم اینه که شاید اونم شرایطی داره که باعث شده غمگین و کم حرف بشه. 

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.

منم از این دوستا دو سه تا داشتم فقط یدونه اش برام مونده ، خود به خود سرد شدن البته اینکه ازدواج کردنم بی تاثیر نیست ،فقی یکیش خیلی مغرور و خود خواه بود که قیدشو زدم یه بار از اینستا آنفالو کرد بهش گفتم دوباره فالو کردیم همو الان یه ماهه بازم آنفالو کرده،دیدم فقط من پیام میدم اون انگار حس کرده وظیفه منه منم کلا تمومش کردم،از مهد کودک با هم دوست بودیم ،وقتی سرد رفتار میکنه توام متقابلا همینجوری رفتار کن هیچوقت کاری نکن حس کنه کشته مردشی،از من گفتن بود

شاید افسردگی داره

ینی بعد مادربزرگ؟

بعد مادرش اینطوری نشد

- عشقِ‌تو💔شیرین‌ترین‌داستانِ‌این‌دنیایِ‌تلخ‌است‌ حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️
حالا واسه تو خوبه دوست صميمي من يهو غيب شد كاملا بي دليل هر چي زنگ ميزنم پيام ميدم جواب نميده 😑

چ قدر بده 

واقعا آدم از ته دلش میشکنه

شاید یه جایی ازت توقع داشته دیده ازت خبری نیست سرد شده منم با دوستای صمیمیم همینجوری شدم دیدم من هم ...

من همه جا باهاشم 

سر یه حرفی شد گفت اگه ی بار دیگه اینو بگی باهات کات میکنم 

دیگه نذاشت توضیح بدم بعدش سرد شد...

شاید دچار افسردگی شده.  من خودم بعد فوت یکی از عزیزانم و ازدواج خودم و شرایط زندگیم احساس غم ز ...

نمیدونم شاید

خب شاید حال روحیش بده نمیخواد به شما انتقال بده. امشب هم دوستم با من تماس گرفت جواب ندادم. گذاشتم ف ...

الهی عزیزم چ مهربونی

منم از این دوستا دو سه تا داشتم فقط یدونه اش برام مونده ، خود به خود سرد شدن البته اینکه ازدواج کردن ...

چشم عزیزم 😄

فقط درکش کن. البته مراقب باش خودت هم آسیب نبینی، 

اگه ازدواج کرده خب ممکنه گاهی با همسرش دچار چالش بشن و روحیش به هم ریخته باشه. 

زندگی خیلی وقتا خیلی خیلی سخت میشه. 

فوت مادربزرگش هم بذار روش. شاید مشکلاتی داره که فکرش رو هم نمیکنی. 

❤❤❤

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.