2777
2789
عنوان

پا بچم سوخته کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2261 بازدید | 68 پست

کاش پای بچه رو ببینه زغال بیاره بزارن رو پات تا بفهمی زن شیرده قلیون نباید بکشه اصلا

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونه پا بچه سوخته میترسم بهش بگم 😭😭

خب بهش بگو ،خودتو بزنه بهتره از اینه که این طفل معصوم درد بکشه ،آخرش که میفهمه ،پس سریع بچه رو ببر دکتر نزار اذیت بشه ،اگه تاول زده که خیلی خطرناکه ممکنه عفونی بشه دردسرساز میشه،پاشو نپوشون بزار هوا بخوره ،ببریش ها تو رو خدا به خاطر خودت به بچه ت ظلم نکن گناه داره

بازم تاکید میکنم فقط و فقط از داروخونه هر چی می خری بخر این درمانای خونگی رو امتحان نکن اصلا. مثلا یکی میگه عسل بزن😐 عسل بچه تا یکی دوسالگی نباید بخوره چون فلور بدنش کامل نیست ممکنه باکتری کلستریدیوم بوتولونیوم روش تاثیر بذاره مسمومیت خیلی خطرناکی ایجاد کنه( مثل مسمومین ناشی از تن ماهی بادکرده) . حتی میتونه از زخم هم وارد بدن شه این باکتری ( بهش میگن بوتولیسم زخم) این بچه هم الان لایه محافظت پوستی ش از بین رفته با زدن عسل به پوستی فقط احتمال بدترشدنشو بیشتر میکنی. همون موقع که سوخت باید چند دقیقه زیر شیر آب می گرفتی ش بعد میرفتی پماد میخریدی. الانم اصلا به اون قسمت دست نزن تاولاش رو نترکون نذار بچه به پوستی دست بزنه یا ببرش دکتر یا حداقل از داروخونه براش دارو بگیر( میخوای تو داروخونه قبلش بگو چی شده چون پماد نقره سولفادیازین رو فقط دیدم ادم بزرگا میزنن نه بچه سه ماهه)

بی صدا پاشو لباس بپوش بچه رو بغل کن بگو باید سریع بچمو ببرم دکتر چون پاش سوخته بگو الان وقت دعوا نیست فعلا بچه مهمه وقت واسه دعوا زیاده جدی باش کم نیار ولی پرویی هم نکن حرف بد هم نزن

خواهشا فقط چیزای خونگی چه میدونم ماست و خمیر دندون و فلان نزن احتمال عفونتش بالا میره‌ . برو یه پماد ...

اینو سرچ کردم نوشته بود نقره سولفادیازین برا بچه زیر دو سال باید با احتیاط مصرف شه چون قابلیت جذب سیستمیک داره.  نمیخواد اینو بخری برو داروخونه یا مطب پزشک هر چی اونا گفتن بزن بهش

بچه درد نداره اصلا گریه نشده میخوام جاش نمونه شوهرم خبر نداره 

دکتر نمی بریش حداقل برو داروخونه یه چیزی براش بخر( بهشون بگو بچه ت ۳ ماهه س) احتمال عفونت داره ها. تازه اول باید سوختگی خوب بشه بعد به فکر نموندن جاش باشی