2777
2789
عنوان

پا بچم سوخته کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2261 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک بر سرت که ریه گوهه خودت به درک مهم ریه اون بدبختیه که خدا زدتش مادرش تویی

درست حرف بزن از عمد نبود 

هیچ وقت کنار بچه نمیکشیدم خودم میفهمم اون لحظه هم بچه کنارم بود قلیون کنار گذاشته بودم شیلنگ قلیون کشیده شد افتاد 

🥺🥺🥺

میون جمعیت ...میون زائرا....صدات میزنم ...سلام "اما رضا"... سلام عشق من....سلام زندگی....تو آخرش منو ..از عشق میکشی......،،امیر المومنین ای شاه مردان ... دل ناشاد ما را شاد گردان🌹

نتونستم نصیحتت نکنم ،، نشستی جلوی یه نوزاد قلیون کشیدی و دودش رو دادی به ریه های ضعیف اون طفل معصوم؟؟ چه جور وجدانت قبول میکنه همچین کاری کنی،پوست بچه نازکه خوب میشه و ردی ازش نمیمونه ،اما پشت دستت رو داغ بزار و دیگه سراغ قلیون و دو نرو ،تو مادری دیگههه باید یه الگپی مناسب برای بچت باشی

خواهشا فقط چیزای خونگی چه میدونم ماست و خمیر دندون و فلان نزن احتمال عفونتش بالا میره‌ . برو یه پماد نقره سولفادیازین( سیلور سولفادیازین) بخر پماد سوختگیه خیلی خوبه از عفونت جلوگیری میکنه همه داروخونه ها هم دارن. اگه نداشتن بگو برا سوختگیه خودشون یه چیز دیگه بهت میدن ولی این بهترین انتخابه. فقط چون سنش خیلی کمه سوختگی شم زیاده اگه تونستی یه دکتر قبلش ببر چون ممکنه جاش بمونه و خدای نکرده عفونت کنه. فقط اصلا اصلا چیزای خونگی نزن بهش فقط از داروخونه. مایعاتمزیاد بهش بده بخوره