2777
2789
عنوان

پا بچم سوخته کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2261 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرمودنت نصیحت نکنید😂😂

فرمودن ولی من خواهرانه دلم سوخت وظیفه دونستم از استارتر معذرت میخوام نتونستم جلوی نصیحتمو بگیرم 

خدا وکیلی انقد ناراحت شدم تا اونجا که سوخته خواندم نوشتم فرستادم دیدم ته جملش اینه    

فرمودن ولی من خواهرانه دلم سوخت وظیفه دونستم از استارتر معذرت میخوام نتونستم جلوی نصیحتمو بگیرم  ...

خودم میدونم اشتباه کردم دیگه هم اخرین باری بود کشیدم شش سال پیش دوم محرم موکب ها چایی میدادن من فکر کردم شربت هست وایسادم برای دخترم بگیرم وقتی برش داشتم دیدم چایی هست اون پسره هم سریع رفت نتونستم چایی رو پس بدم پشت سرم ماشین ها بوق میزدن دخترم یکسالش بود مجبور شدم سریع حرکت کنم برم جلوتر چایی رو بریزم دور دخترم همون لحظه گریه شد لیوانش کاغذی بود با دستش لبه لیوان خم کرد چپه شد روی پاش سوختگیش خیییییلی شدید بود ۲۵ روز هرروز بیمارستان بودن برای تعویض پانسمان خوب نمیشد مجبور شدن از بالای ران پوست بردارن پیوند بزنن روی مچ پاش بعد از اون اون اتفاق خیلی حرف شنیدم خیلی بهم بی احترامی کردن از  اون روز دیگه لب به چایی هیچ وقت نزدم  سنم کم بود و بی تجربه به دور از خانوادم بودم الان این بچه دومم هست دلم هوس کرده بود گفتم یک بار اتفاقی نمیوفته اون لحظه بچه تو اتاقش بود گریه شد رفتم آوردم شیرش بدم قلیون نمیکشیدم وقتی بچه پیشم بود شیلنگش گیر کرد افتاد😭😭😭😭😭😭😭حالا بخاطر اتفاقی که شش سال پیش افتاده میترسم به شوهرم بگم خدا میدونه تا کی دوباره حرف بشنوم از خانواده شوهر

فرمودن ولی من خواهرانه دلم سوخت وظیفه دونستم از استارتر معذرت میخوام نتونستم جلوی نصیحتمو بگیرم  ...

یه چیزای دیگه هم هست که شما ازش خبر نداری کاش بجای قضاوت بهم دیگه کمک کنیم اگه مجبور نبودم نمیومدم اینجا کمک بخوام😭😭😭😭