2777
2789

اربعین رفتیم برگشتیم  سرما خوردم بدنم خستس چون دیر هم رفتیم همش تو ماشین بودیم تو گرما  بعدشم کولر زیاد  هم الانم معدم نمیدونم چش شده حالت تهوع دارم با دل پیچه میگیره ول میکنه  ضعف دارم بیش از حد  مشکل از خونه عراقیان بود ک کولرا زیاد میکردن 

زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی می‌خندد و می‌گویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اون وضع زیاد نمیکردن از گرما اندفعه حالت بد میشد

اوایلش حس گرما زدگی داشتم اواخرش جعبه دستمال کاغذی همش دستم بود از بس آبریزش بینی داشتم   

زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی می‌خندد و می‌گویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ

الان همه مریضن نگران نباش یه دکتر برو استراحت کن چن روزی خوب میشی

دو بار بستری شدم فقط همونجا دیشبم ی امپول زدم ی هفته شد بد تر میشم ب جا بهتر

کروناس لطفا جایی نرو مریضی را پخش نکن

ن قشنگم قشنگ خودم فهمیدم  ی شب زیر کولر خوابیدم صبح ک بیدار شدم  دیگ نمیتونستم تکون بخورم