خدا دارم دق میکنم له شدم زیر بار غصه.. 😔💔
سرکوفتای خانوادم💔😔بلاتکلیفی💔😔این همه تحقیر😔💔خدایا چرا هیچ مسکنی نیست😔چرا خدا؟ این حق منه؟ 😔چجور میشه واقعا شبا رو صبح کرد😔چجور میشه روزا رو تحمل کرد😔دیگه چقد تا کی چرا کسی پشت و پناهم نیست کسی ب دادم نمیرسه😔😔😔😔اولین بار ک کم میاری گریه میکنی. دومین بار ب رفیقت میگی. سومین بار میریزی تو خودت. چهارمین بار تو خودت میشکنی. پنجمین بار روانی و بی احساس میشی😔💔بعد ک ادم ب خودش میاد میبینه دیگه اون دختر سابق نیست دختری ک همیشه خنده رو لباش بود نیست💔😔
اصلا دنیای عجیبی شده ناراحت ک باشی کسی نیست دلداریت بده خوشحال باشی کسی نیست تبریک بگه گریه کنی کسی نیست اشکاتو پاک کنه😔اما فقط کافیه ب یه اشتباه مرتکب بشی همه سر زنشت میکنن😔😔نو ک میاد ب بازار کهنه میشه پشت خطی میشه تماس بی پاسخ میشه عه مگه زنگ زدی؟ میشه جاییم خودم بهت زنگ میزنم میشه مشترک مورد نظر شما دستگاهش خاموشه ولی خودش بدجور روشنه😔😔😔چرا واقعا مردا نمیدونن مرد بودن یعنی چی😔مرد بودن یعنی دل اونی که بهت دادو نشکنی. اشکشو در نیاری.از اعتمادش سو استفاده نکنی.عمرو وقتشو تباه نکنی😔💔خدایا چقد درد دارم نمیدونم کدوماشو بگم اگه بشینم تا ۱٠٠ سال دیگم همینجور دردامو بنویسم ادامه داره😔💔