2777
2789
عنوان

دبیرستانی ها میایید یه لحظه 😘😘

177 بازدید | 13 پست

ورودی ۱۰ ام تجربیه ام 

به نظرتون لازمه از همون کلاس دهم کلاس های ری استارت + نکته و تست تاملند یا ماز شرکت کنم ؟؟ 

مشاور خوب ترجیحا مرد اگر می شناسید معرفی کنید . 

چرا ترجیحا مرد🤣

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم یازدهمم می‌خوام از امسال قلمچی شرکت کنم فقط کتاب تست هم که از دهم بوده 

کلاسهای کلاسینو و تاک لند و اینا نه من رفتم نه دوستام کسی هم پیشنهاد نکرد

یک‌عدد‌کنکوریه‌‌سردرگم🥲🤪در تلاش‌برای‌قبولی‌توی‌....(والا در‌تلاشم‌فقط‌گیج‌شدم)و‌رتبه‌عالی‌هستم🥰🍼خوشحال‌میشم‌‌برای‌قبولیم‌دعا‌کنین🍊🧡
ری استارت دهم دیگه؟ اره برو  هرکیم گفت زوده به حرفش گوش نکن و از الان شروع کن که سال کنکورت به ...

اره همه میگن زوده ولی خودم دوست پر قدرت شروع کنم 

به نظرم چون پایه است مهمه 

رشته تون انسانیه ؟ 

بله

یک‌عدد‌کنکوریه‌‌سردرگم🥲🤪در تلاش‌برای‌قبولی‌توی‌....(والا در‌تلاشم‌فقط‌گیج‌شدم)و‌رتبه‌عالی‌هستم🥰🍼خوشحال‌میشم‌‌برای‌قبولیم‌دعا‌کنین🍊🧡
خوبشختم عزیزم 😃منم انسانیم😃🤝

🥰💚 چندم؟ببخشید می‌پرسم هدفتون چیه؟