2777
2789
عنوان

خدایا فقط صبرم زیاد کن

75 بازدید | 7 پست

سلام 

بچه ها تو تایپک قبلیم گفته بودم که شوهرم رو میبرن کمپ 

ما تا حالا ۱۰ بار ترکش دادیم یه بار رفت کمپ ۱۳ زور موند بعدش زنگ زده بود به مادر شوهرم که اگه منو از اینجا در نیارین خودمو میکشم . قول میدم بیام بیرون دیگه مواد نکشم .

الان ۳ ماهی میشه که از کمپ اومد بعد ۱ هفته باز شروع کرد 

بعدش که من فهمیدم گفتم طلاق میخوام . گفت بریم کلينيک متادون بخریم با اون ترک کنم. اعتیادش هم هرویین هستش . 

بعد که اومد با متادون ترک کنه بدبختانه حالا معتاد متادون شد 

و هروئین هم میکشه 

باز من بخت برگشته فهمیدم . به مادر شوهرم زنگ زدم گفتم بیان اینو ببرین کمپ یه دو ماهی اونجا 

باشه من دیگه خسته شدم ‌ اونا هم گفتند باشه 

قرار بود دیروز بیان ببرن که باز شوهرم به مادر شوهرم گفت توی خونه ترک میکنم 

الان هم از دیروز خوابیده . اخلاقش مثل سگ شده 

با دوتا بچه ‌کوچیک و یه عالمه کار و بد اخلاقی شوهرم و خمار بودنش . پسرم هم سرماخورده اونم بی قراری میکنه . دخترم هم که دندون درمیاره اونم مریض شده هی گریه و زاری میکنه . خودمم که میگرن دارم همیشه سرم درد میکنه با این اوضاع دارم دیوونه میشم 

مادر شوهرم که دم به دقیقه زنگ میزنه فلانی رو نزار بره بیرون گوشیشو چک کن دستشویی رفت برو دنبالش حمام رفت برو دنبالش . رسما بادیگارد شدم 

الکی هم به پدر شوهرم گفت تو برو شهرستان من مواطب فلانیم . در حالی خونه ی خودش مونده داره گشت و گذار میکنه 

دیگه سرم داره میترکه . فقط از خدا صبر میخوام که دیوونه نشم 

خدالهی کمکتون کنه هم ب شما هم ب شوهرت... چیشد ک معتاد شد اخه؟

ممنون گلم 

۱۸ سال پیش وقتی ۱۳ یا ۱۴ سالش بود پسر عموش معتادش کرده 

منم یه ۲ سالی میشه فهمیدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترکی درکار نیست با علم به این موضوع  هرتصمیمی میدونی بگیر 

من توترک اعتیاد کار کردم غیراز استثناهای یک درمیلیون هروئینی ترک نمیکنه فقط جایگزین میکنه یا موقت کنار میذاره یا ریل موازی با یه مخدر یا قرص دیگه مصرف میکنه تا روز مرگش میگی نه صبر کن و ببین 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
قرص هم مثل هروئین ؟

اعتیاد به متادون چه فرقی با هروئین داره؟توهم سرمستی مانیا و فورا افسردگی پرخاشگری گوشه گیری بی اعتنایی به امور مهم بی اشتهایی بی انگیزگی ....

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟