2777
2789

چند ماه پیش خونه نامزدم اینا بودم داشتم کمک میکردم ظرفای نهارو بزارن تو ظرفشویی 

یه کاسه بزرگ ارکوپالش از دستم افتاد شکست 

تازه داخلشم یکم سالاد اندونزی بود هر چی سس و اینا بود ریخت این ور و اون ور🥲

خییییلی صحنه بدی بود کمک کردم جمع و جور کنن ولی فرششون به گند کشیده شد  همه جا پر از یس شد🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خلاصه اونموقع به نامزدم گفتم فرشو داد قالیشویی

ولی هنوز واسه کاسه هه فکری نکردم اخه مادرش اینا چند وقته رفتن شهرستان و نیستن 

تو این فکرم وقتی برگشتم یه دونه مثل همون براش بگیرم 

به نظرتون بگیرم ؟یا بیخیال شم؟

نمیدونم چرا گاهی اذیتم میکنه فکرش

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....

این بدع

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این بدع

خییییلی بده 

یعنی نمیدونی اون لحظه میخوای فقط بمیری🤕🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
واکنششون چی بود؟

هیچی میگفتن اشکال نداره و پیش میاد و این جیزا 

زیادم حتی نذاشتن جمع کنم فرشم جمع کردن گذاشتن یه گوشه 

ولی خب معلومه  خیلی تو دلشون ناراحت میشن همه جا به گند کشیده شد

خب نامزدت خودش یکی همون مدل ببره واسه مادرش بگه ازطرف تو بوده

نامزدم اصلا قبول نمیکنه میگه شکسته دیگه ظرف بوده ولی دل خودم قبول نمیکنه میگم بگیرم براش

دیدم شکوندی اگه دیدن که بی خیال اکه ندیدن یه دونه بگیر بزار جاش

اره بابا جلو خودشون بود بعد نهار داشتم کمک مبکردم ظرفارو بزارن تو ظرفشویی اینطوری شد

همه هم بودن

ضایع شدی رف به چوخ رفتی  نه نمیخواد بخری

البته برای چند ماه پیشه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂

اره واقعا هم بدجور ضایع شدم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ولی چون هنوز مسافرتن میگم بخرم وقتی برگشتن ولی باز نمیدونم🤦🏻‍♀️

ن بابا بیخیال شو عمدی که نبوده چرا خودتو اذیت میکنی

باورت میشه فکر کنم خرداد این اتفاق افتاده هنوزم فکرش اذیتم میکنه