2777
2789
عنوان

مناطق رشت واسه خرید خونه

1110 بازدید | 12 پست

عزیزای رشتی بیان بهم بگن چه منطقه هایی واسه خرید خونه خوبه؟ و یه سوال دیگه چرا خونه های حمیدیان و پل عراق و نیرو دریایی اینا قیمتا پایینه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

حمیدیان جای رشد نداره ، دیوارا کاغذیه اکثر خونه ها دو واحده اس مصالح درست درمون نداره

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کدوم منطقه های خوبه متوسط باشن

توشیبا خوبه به همه چی دسترسی داری ، جانبازان قیمت پایینه ولی دسترسی زیاده ، منظریه و گلسار و بوسار اینا که گرونه ، فرهنگ و معلم هم خوبه

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

ساغریسازان قیمت خوبه وسط شهر هستی ازیه طرف به صداسیما وفلسطین وازطرف دیگه به مطهری میرسی خود محله ساغریسازان بازاره و بی ماشین  وراحت خریدای بازارتو انجام میدی 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن