2777
2789
گناه راننده ماشینی که زده بهش چیه. لابد راننده هم کارمای عملش بوده.

بنده خدا ای خدا این چه شانس و خانداده ایه از وقتی چشم باز کزدم بابام مامانمو میزد مارو میزد . مامانم میگه داداشت خاب بود بابات هی اومدع بود به فحش و نفرین یهو بیدار شد باباتو زد. البته داداشمم نرمال نیس معتاد و رفیق باز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۰ سالشه . بابام مقصر یه پدر عصبانی و بد دهن . 

سنی نداره که بد بخت تو سنین ک اذیتن کسی بهشون گیر بده فکرو ذهنشون درگیر میشه و مدام فکر میکنن و از خانواد دور میشن

برادرمم ۱۶ سالشه پدرم خیلی الکی بی دلیل بهش گیر میده😔💔

مث پدر من ک داداشم مث خودش اعصابی کرده. هیچ کدوم کنترل ندارن🤕🤕☹️

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 

ببین اکثر باباها همینن بابای خودم و داداش خودم هم همینن ولی دلیل نمیشه پسر بلند بشه پدر رو بزنه

!!

داداشت هم خیلی ببخشید خیلی ضعیفه و بی جنبه 

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

نه خودش گفته میرم خودمو میکشم از قصد زده

میخوای شمارشو بده بهش یاد بدم یه جوری خودشو سر به نیست کنه که اسمی ازش نمونه

با جون مردم بازی میکنه بی عقل اسکل  

این سَرزمین برام سودی نداشت ولی میزنم براش سَر ، زَمین... . من تو مذهبی ترین کشور جهان کافر شدم!
بنده خدا ای خدا این چه شانس و خانداده ایه از وقتی چشم باز کزدم بابام مامانمو میزد مارو میزد . مامانم ...

بالاخره بازم مقصر پدرته ،پدر مادرا چون پدر مادرن دلیل نمیشه هر توهینی میخوان به بچشون بکنن

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗