گناه راننده ماشینی که زده بهش چیه. لابد راننده هم کارمای عملش بوده.
بنده خدا ای خدا این چه شانس و خانداده ایه از وقتی چشم باز کزدم بابام مامانمو میزد مارو میزد . مامانم میگه داداشت خاب بود بابات هی اومدع بود به فحش و نفرین یهو بیدار شد باباتو زد. البته داداشمم نرمال نیس معتاد و رفیق باز
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مث پدر من ک داداشم مث خودش اعصابی کرده. هیچ کدوم کنترل ندارن🤕🤕☹️
خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله...
ببین اکثر باباها همینن بابای خودم و داداش خودم هم همینن ولی دلیل نمیشه پسر بلند بشه پدر رو بزنه
!!
داداشت هم خیلی ببخشید خیلی ضعیفه و بی جنبه
20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔. ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️🩹🫂 اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️