2777
2789
یکیشون که بلند شد برقص داد زدم انتر بیا ظرف هارو بشور بعد

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا ب شماها حسودیم میشه ک خندتون گرفته ولی واقعا خودم خندم نمیاد🤦🏼‍♀️

من کلا به چیزی نمیخوندم مگه خیلی باحال باشه ولی تو این تاپیک خیلی خندیدم بیشتر هم از کامنتا 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بخند دنیا به روت بخند هرچن دنیا روی بدشو به من نشون دادخ

عزیزدلم امیدوارم که لبت همیشه خندون باشه و دلت پر از ارامش  😘♥

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
«شخصی که در ۵ سال آینده خواهید بود بر پایه کتاب‌هایی است که امروز می‌خوانید و افرادی که دور و بر خود دارید» کانال کتابخوانی من در ایتا: https://eitaa.com/Abstract_ofthe_book

میگما شمارتو بده هماهنگ کنم بیا جاریمنو هم بزن 😂😂😂😂😂

وقتی بلد نیستید وفادار بمونید بهتره ازدواج نکنید 🙂هیچوقت خودتوبا جمله ی "دوستم داشت" گول نزن ادم کسی رو که دوست داره اذیت نمیکنه ادم کسی رو که دوست داره رها نمیکنه ادم کسی رو که دوست داره دور نمیزنه ادم کسی رو که دوست داره خسته نمیکنه ادم کسی رو که دوست داره گریه نمیندازه ادم نمیتونه از کسی که دوست داره بی خبر باشه آدما به اندازه ای که دوستتون دارن میبیننتون. بیتوجهی، دلیلی جز دوست نداشتن نداره بیخود خودتونو گول نزنین....‏🥺 باور کنید انقدر دختر پسر مجرد هست که مجبور نیستی مثل قحطی زده ها بری  سراغ مرد و زن متاهل ،،حس برنده بودن قدرت و جذابیت رو جای دیگه شکوفا کن نه وسط زندگی یکی دیگه 🥴🥱اینو یه جا پین کنید ،بنویسید که جلوی چشمتون باشه و دقیقا توی تمام روابط دوستی، اجتماعی، عاطفی و حتی خانوادگیتون هم پیاده کنید؛ حتی اگر برای مردم دراز بکشید، تا از رویتان رد شوند،بسیاری از آنها شاکی خواهند بود که به اندازه ی کافی پهن نیستید!مراقب باشید که وقت و انرژی با ارزش خود را فقط برای افرادی خرج کنید که ارزشش را دارند🌍💫من کلمه‌ی چرا رو کلا برای یه سری آدما به کار نمیبرم مثلا نمیام بگم :چرا رفتی چرا زنگ نمیزنی چرا دیگه دوستم نداری چرا بهم خیانت کردی چرا...چون معتقدم کسی که واقعا دوستم داشته باشه میاد و نمیره و اگه مشکلی هم باشه هرجور که شده حلش میکنه نه اینکه کاری کنه کل زندگیم بشه چرا..
اسی پول بدم چند تا فامیل دارم  دعوت کن خونتون ازشون پذیرایی کن هزینه ش هر چقد باشه میدم🥲😂

عزیم فعلا خسته م یکم برنامه برای زندگیم دارمرانجام بدم ببینم چی میشه

خیلی خوش حالم 

ما هم خیلی خوشحالیم 

😂😂😂😂😂

دوست داشتن کـه عیب نیست بابا جان😍دوست داشتن دل آدم را روشن می کند😊اما کینه و نفرت دل آدم را سیاه می کند🤐اگر از حالا دلت بـه محبت انس گرفت🤩سفر کن بـه هیچکس هم نگو🤗یک رابطه عاشقانه را زندگى کن و بـه هیچکس هم نگو!🤗 ‏شاد زندگى‌کن و بـه هیچکس هم نگو🤗 ‏آدم‌هـا ‏چیزهاى قشنگ را ‏خراب میکنند😉جبران خلیل جبران
سلام سلامتی صاب تاپیک دست جیغ ماچ بغل

بقیشو بلد نیسم 😂😂😂

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم
رفتم از پشت موهاشو کشیدم اونیکیا اومدن طرفم من کلاس کاراته رفته بودم هی لد میزدم تا نزدیک نشن اونام ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
چه جوری زدی ماشالله

ی موضوعی شد 

خواهر شوهرم زیادی خودشو انداخت وسط 

بچمو بغل کرد نداد بهم 

منم چنان زدمش قبلشم زنگ زده بودم پلیس.

بعد از اینکه زدمش حسابی با کلی فحش دادن از خونه رفتم بیرون.بعد از اینکه من رفتمم پلیس اومده بود 🫤😂 خلاصه هم کتک خورد هم ابروشونو جلو فامیل و همسایه رفت 

آخرم خودش بعد ۵ ماه شام دعوت کرد و منت کشی کرد.منم با هزار جور ناز و منت رفتم خودش

چون مقصر خودشون بودن .

به جون بابام اگر دروغ بگم یه کلمه

عقل نداری راحتی

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›