2777
2789

برو سونو ازمایشتم همون روز انجام بده ننداز روز بعد بعد جواب هر دوشو ببر برای دکترت

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم اول باید سونو بدی با جواب سونو بری ازمایش دکترم گفته بود مهمه برام هردو تو یه روز باشن

از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚

والا من عصر میرفتم سونوگرافی .سنو گراف میگفت فردا صب ناشتا با برگه سونو برو ازمایشگاه 

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

من که اول رفتم سونو جوابشو گرفتم رفتم آزمایش دادم ناشتا هم نبووم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
اخه من وقت سونوم ساعت ۸ شبه فک نکنم بعدش بشه آزمایش داد 

اول سونو بده بعد با جوابش بیستو چهارساعت وقت داری بری ازمایش بدی نمیخاد ناشتا باشی

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

اول سونو میدی فرداش سونورو میبری برا ازمایش

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
برو سونو ازمایشتم همون روز انجام بده ننداز روز بعد بعد جواب هر دوشو ببر برای دکترت

عزیزم من یک مهر ان تی دارم اونم عصر بعد فرداش تعطیله چیکار کنم به نظرت 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اول سونو بده بعد با جوابش بیستو چهارساعت وقت داری بری ازمایش بدی نمیخاد ناشتا باشی

عزیزم منم یک مهر ان تی دارم بعد ازظهر دارم فرداش تعطیله نمیدونم چیکار کنم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

اگه برا دکترت مهم نیس فردا صبحش برو ازمایش بده

از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚

اول میری سنو با جواب سنو میری آزمایش بعد با هر دو میری پیش دکتر 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍