2777
2789
عنوان

خانمای وارد به رب گوجه

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 42 پست
وای مگه چقدره ک نصفشم بماله ب پارچه....

درآخر رب رو چجوری میخوای نگهداری کنی؟

اگه فریزرت جا داره میتونی تو قالب بریزی و بذاری یخ بزنه بعد از قالب جدا کنی و بریزی تو نایلون یا ظرف دربسته بذاری فریزر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره پس کثیف کاری داره آخه من هرسال حیاط خونه مامانم میپختم امسال گفتم خونه خودم درست کنم ولی نمیشه.

ببین من روو وسایل اطراف گاز پارچه کشیدم ولی خب پاشید ب کابینتها و ماشین لباسشویی....توو فضای باز خیلی بهتره

درآخر رب رو چجوری میخوای نگهداری کنی؟ اگه فریزرت جا داره میتونی تو قالب بریزی و بذاری یخ بزنه بعد ا ...

والا اگه خوب سفت میشد میریختم شیشه.اما الان با این وضع همون فریز کنم بهتره. 

ولی ربت خیلی خوب و خوشرنگه اسی به نظرم یکم دیگه بمونه بهتره تا کپک نزنه

ممنون.اره خوب شده رنگش‌.مهم اینه ک مطمعنم فقط گوجه اس بدون رنگ و کدو و بادمجون و ارد.ولی گویا کار سختیه خوب دراوردنش‌

اگه‌خیلی سرد شده نزار رب خیلی دیر سرد میشه گه این الان خوبه ها ولی یه کوچولو شله اگه هنوز داغه یکم ...

عزیزم ی سوال‌.رب رو ایراد نداره از همون اول هم زد که؟من گه گداری هم میزدم سفت تر ک شد ک مدام هم زدم.میگم نکنه اولش نباید هم زد ک واسه من اینجوری شده

عزیزم ی سوال‌.رب رو ایراد نداره از همون اول هم زد که؟من گه گداری هم میزدم سفت تر ک شد ک مدام هم زدم. ...

نه عزیزم هیچ اشکالی نداره از اول هم بزنی

ففط من شنیدم که نمکو وقتی داره سفت میشه باید بریزی

دلیلشو دقیقا نمیدونم

مادرشوهر و مادرم هرسال رب درست میکنن تجربه دارن خیلی

منم ازونا یاد گرفتم حالا ان شالله سالای بعد نمکو اخر بریز

هم زدنش اصلا خرابش نمیکنه دیگه اخراش که زیادباید هم بزنی نسوزه

الان ربتو باز گذاشتی سرگاز سفت ترشه؟

خوب شد راضی از بافتش؟

نه عزیزم هیچ اشکالی نداره از اول هم بزنی ففط من شنیدم که نمکو وقتی داره سفت میشه باید بریزی دلیلشو ...

والا دیگه گاز و اشپزخونه رو تمیز کرده بودم دیگه حوصله نداشتم بذارم همونجوری فریز کردم.وزنش کردم از ۱۴کیلو گوجه ۱.۵کیلو رب داده.خ کم نیست ب نظرت؟میگن هر ۶کیلو باید یک کیلو بده ک 

والا دیگه گاز و اشپزخونه رو تمیز کرده بودم دیگه حوصله نداشتم بذارم همونجوری فریز کردم.وزنش کردم از ۱ ...

آره خیلی کم رب داده بهت

من ۶۰ کیلو گوجه بهم ۱۴ کیلو داد

تقریبا یک چهارمِ گوجه رب درمیاد

واسه تو باید ۳ کیلو درمیومده