2777
2789
عنوان

بچه ها گیلان برنج کیلویی چنده

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 38 پست
برنج خوب بدو چجوری تشخیص بدیم

حشره هاي سياه نداشته باشه 

دونه ها برنج بهم نچسبيده باشه 

طبيعي قد بكشه 

بوي برنج بده نه خف 

و....

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
وای من چندبار برنج شمال گرفتم بااسمای مختلف چنان بوی سم میداد خدامیدونه ریختم رفت حتی حاضر نشدم بدم ...

فکر کنم سم شیمایی زیاد میزنن کشت اول بهتره گویا

این مرگ نیست که انسان باید از آن بترسد بلکه باید از این بترسد که هرگز زندگی را آغاز نکندانسان تا زمانی که از مرگ بترسد نمی‌تواند چیزی را در اختیار داشته باشدپس من ترجیح می‌دم مرگی با معنی داشته باشمتا یک زندگی بدون معنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز من جندبم و برنج فیک زیاد هر وقت خریدم بونداشت برنج کپل بود، گلم میشه بگی چ برنجی بخرم دوست دارم ...

فجر 

دم سياه 

طارم بوي خوبي دارن 

فجر صرفه اقتصادي بهتري داره و خوش خوراك تره براي كسايي كه برنج دانه بلند دوست دارن 

برنجو سالانه از شمال بخر و براي نگهداريش توي بشكه هاي ٢٠ ليتري اب پلاستيكي بريز 

فکر کنم سم شیمایی زیاد میزنن کشت اول بهتره گویا

من که دیگه ریسک نمیکنم اینقدر گفتن برنج شمال عطر بوی محشر داره ولی ماکه پشیمون شدیم چون ازچندجای مختلف گرفتیم ولی انگار سم پاشی کرده بودیم شبیه بوی دکلره قوی. یعنی وقتی خیس میکردم کل خونه بومبگرفت

وخدایی که به شدت کافيست✅. خدایا پناه همه بی پناهان باش✅

من گرفتم ۸۵ برنج گیلان 

پس من خیلی گرون خریدم روم نمیشه بهش بگم 

این مرگ نیست که انسان باید از آن بترسد بلکه باید از این بترسد که هرگز زندگی را آغاز نکندانسان تا زمانی که از مرگ بترسد نمی‌تواند چیزی را در اختیار داشته باشدپس من ترجیح می‌دم مرگی با معنی داشته باشمتا یک زندگی بدون معنی
گلم از این 3 تا بوی کدوم بیشتر، گل حقیقت انقد فیک نمیتونم اعتماد کنم، شما برنج میفروشین

بله خانوادگي توي اين كاريم .

به يك اندازه بو دارن . ولي خب برنج تازه بوي بيشتري داره طبيعتا 

خانوما ما خیلیی دوریم اژ شمال و کلا پاکستانی میخوریم طبیعت 

...چندباری هاشمی خریدم ولی چندان خوب نبود مثلا عطرش زیاد نبود خیلیی تپل بودن برنجا و قد کم میکشیدن خواااهشا اونایی ک از برنج سردرمیارن وشمال هستن بگن چه برنجی بخرم که عطر و مزه داشته باشه و زیاد هم نچسپه به هم

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
خانوما ما خیلیی دوریم اژ شمال و کلا پاکستانی میخوریم طبیعت  ...چندباری هاشمی خریدم ولی چندان خ ...

یکی میگه هاشمی یکی عنبر بو یکی دم سیاه یکی فجر ...فرق اینارو بگین 

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
خانوما ما خیلیی دوریم اژ شمال و کلا پاکستانی میخوریم طبیعت  ...چندباری هاشمی خریدم ولی چندان خ ...

برنج ایرانی  و من کته میکنم هر یک پیمانه برنج یه نیم آب میریزم روغن زیاد خوب در میاد نمیچسبه و خوش خوراک میشه