2777
2789
عنوان

وضعیت مالی

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 26 پست
اخه میبینم طرف صبح تا شب تو آرایشگاهه  همه جاش عملی و کاشته  باشگاه و ... میره  من ...

دانشگاه آزاد میری؟

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوسش ندارم کله از مدرسه بدم میاد از بچگی با بیل میزدن برم مدرسه وقتی دوازدهمم تموم شد حس کردم از زند ...

یعنی فرهنگیان قبول شدی دیگه اره؟

ببین اگه مخ کامپیوتری داری که اونو برو چون اگه کارت بگیره معادل یک سال حقوق فرهنگیان رو توی یه ماه درمیاری 

ما هم خیلی تحت فشارم کفشام پاره شده یه کفش  ۳۰۰ ۲۰۰ تومنی خریدم پاهامو اذیت می کنه از پا درد ناله می کنم ولی ناچارم بپوشم. از طرفی هم خیلی راه میرم . تمام پاهام تاول زده. به حدی دیروز اذیت بودم که می خواستم کفشمو در بیارم توی خیابون پیاده راه برم

از خودم متنفرم که هنوز نتونستم برم سرکار تا حداقل یه کفش واسه خودم بگیرم

هر روز هر ثانیه آرزوی مرگ خودمو می کنم

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈
یعنی فرهنگیان قبول شدی دیگه اره؟ ببین اگه مخ کامپیوتری داری که اونو برو چون اگه کارت بگیره معادل یک ...

ببین اوضاعم خیته تو  کنکور بدشانسی اوردم مهندسی کامپیوتر دولتی تهرانو نمیارم در عوض ریاضی و کاربرد الزهرا به احتمال ۹۹ درصد اگر خدا بخواد میارم معلمی به مصاحبه دعوت شدم اوضاع کنکور بده به علت فرصت یکبار ترمیم معدل و من رتبم ۵۴۰۰ شده باید برسونم زیر ۱۰۰ و امسال توانایی اینکارو ندارم باید برم ریاضی و کاربرد بخونم لیسانس بگیرم ریاضیاتم فول شه یه سال برا کنکور بخونم تا زیر ۱۰۰ شم  چون فرصت ترمیم یکباره باید با آمادگی کامل و ۱۰۰ درصدی تو کنکور برم و گرنه فرصتم برای همیشه میسوزه

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

بله

موفق باشید دانشگاه آزاد واقعا بار مالی زیادی داره منم به احتمال زیاد مهندسی کامپیوتر علوم تحقیقات آزادو بیارم ولی به علت بار مالیش نرم