2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ بد  واقعا نمیفهمم چرا بعضی از خانواده ها اینقدر بین بچه هاشون تبعیض قائل میشن😑

سر ی بحث ک مادرم مقصربود خواهرم زنگ زد کلی حرف بارم کرد از بی مصرف بودن ومفت خور بودن

اخرم میگ اون عصبی بوده ی چی گفته 

مگ میش همیش من ساکت شم

درسته برات مادر خوبی نبوده ولی این حس همیشه هست حتی اگه اون چشم دیدن ت رو هم نداشته باشه ولی ت ته ته ...

از خودم بدم میاد ک همیشه بهشون احترام گذاشتم هیچ وق ازشون چیزی نخواستم اگه کاریم کردن منت سرم گذاشتن اون خواهرم همیش ازار دادشون اون واسشون بازم بهترینه

سر ی بحث ک مادرم مقصربود خواهرم زنگ زد کلی حرف بارم کرد از بی مصرف بودن ومفت خور بودن اخرم میگ اون ...

خب میخاستی جوابشو بدی 

ادم وقتی ساکته فک میکنن دیگ هیچی حالیش نیست دیگ باخودشون نمیگن شاید حرمت خاهربرادری چیزی نگه داشته😑

-شاید برایِ همیشه-

خب میخاستی جوابشو بدی  ادم وقتی ساکته فک میکنن دیگ هیچی حالیش نیست دیگ باخودشون نمیگن شاید حرم ...

جوابشو محترمانه دادم که حرمته نشکنه اخرشم گفتم اونی ک مفت خور و باعث دردسر بوده تو بودی همیشه بلاکش کردم

از خودم بدم میاد ک همیشه بهشون احترام گذاشتم هیچ وق ازشون چیزی نخواستم اگه کاریم کردن منت سرم گذاشتن ...

عزیزم ت وظیفه فرزندی خودتو انجام دادی حالا هرچند اونا براشون مهم نیست 

ولی خب خدا بعدا برات جبران میکنه 

ت سعی نکن بین بچه هات فرق بزاری و همشون و قد هم دوست داشته باشی 

-شاید برایِ همیشه-

مامان زنگ زده ک اخر هفته چهلم مادربزرگم خالم و خواهرمم هستن میای؟

منمگفتم پنج شنبه عصرمیام سرخاک برمیگردم نمیخوام ابجی رو ببینم

تهش گف از خدات باش ببینش اصلا نیا