2777
2789
عنوان

تکنیک برای جذب پول در 21روز😍💸

16609 بازدید | 28 پست

خودم جواب گرفتم😉💞

• تکنیک عالی برای جذب پول در ۲۱ روز :

1- قبل از هرچیز مشخص کنید که دقیقا چه مبلغی رو میخواید جذب کنید مثلا ۵۰ میلیون تومن یا هر مبلغی که دلخواه شماست.تنها نکته مهم اینه که برای بار اولی که از این تکنیک استفاده میکنید مبلغی رو مشخص کنید که دور از انتظار و باورهای شما نباشه یعنی ذهنتون در مقابل اون مقاومت نکنه.

2- یک برگه کاغذ بردارید و جملات زیر رو دقیقا به همین صورت روی اون بنویسید:

من به کائنات فرمان میدم مبلغ .. تومان رو وارد زندگیم کنه.

کائنات به فرمان من مبلغ ... تومان رو وارد زندگیم کرد،خدایا سپاسگزارم.

3- شما باید به مدت ۲۱ روز هر روز صبح بلافاصله بعد از بیدار شدن یک بار جملاتتون رو از روی برگه بخونید و برگه رو کنار بزارید.در طول روز هم نیاز نیست به اون مبلغ فکر کنید تا صبح روز بعد که مجدد میخونید.

این نکات رو حتما باید رعایت کنید:

•پول عاشق قدرته،یعنی هرجایی که قدرت وجود داشته باشه،پول هم به همون سمت حرکت میکنه.پس هرصبح که دستور پول رو به کائنات ارسال میکنید باید جملات رو با قدرت بیان کنید،نه از روی ضعف و نداری و بی‌حالی!

هرچقدر با قدرت درونی بیشتری بیان کنید سریع تر جذبش میکنید.

•اگه زودتر از ۲۱ روز به مبلغ دلخواهتون رسیدید،نیازی نیست تمرین رو ادامه بدیدو اگه نرسیدید بعد از ۲۱ روز نیاز نیست کاری رو انجام بدید.شما دستور پول رو ارسال کردید و قطعا این پول به زودی خودش رو به سمت قدرت یعنی شما میرسونه.

این جمله های پرقدرت رو برای جذب پول های فراوون بنویسید و هر روز تکرار کنید:

فرمان پول میدم و جذب میکنم،کائنات تحت فرمان منه،به راحتی و به سرعت پول جذب میکنم،پول برای من کار میکنه.💸

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(دورِ فلکی یکسَره بر مِنْهَجِ عدل است خوش باش که ظالم نَبَرد راه به منزل )  (حافظ)                                                               هروقت یاد گرفتین که آدما مثل هم نیست و طرز تفکرات ،عقاید،طرز گفتار ها،سلایق،طریقه زندگی کردن ها ، ساعت خوابها،خانواده ها و فرهنگها باهم تفاوت دارن ، اونوقت به خودتون اجازه بدین توی جاهای عمومی شرکت و اظهار نظر کنین👌با تشکر فراوان 🌹🌈

جمله های اول و جمله های آخر رو باهم بنویسیم و بخونیم؟

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره جون عمه ی امیر شریفی

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  

لطفا به توهین ها رسیدگی کنین♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(دورِ فلکی یکسَره بر مِنْهَجِ عدل است خوش باش که ظالم نَبَرد راه به منزل )  (حافظ)                                                               هروقت یاد گرفتین که آدما مثل هم نیست و طرز تفکرات ،عقاید،طرز گفتار ها،سلایق،طریقه زندگی کردن ها ، ساعت خوابها،خانواده ها و فرهنگها باهم تفاوت دارن ، اونوقت به خودتون اجازه بدین توی جاهای عمومی شرکت و اظهار نظر کنین👌با تشکر فراوان 🌹🌈

توهین چیه طرف کلاه برداره 

پول ازت گرفتم؟یا شماره حساب یا شماره تلفن خواستم که ور ور میکنی خوشت نمیاد میتونی نیای تو تاپیک حتما دوسداری که اومدی یا شایدم بیماری وحشی گری و پاچه گیری داری دوسداری بیای دعوا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پول ازت گرفتم؟یا شماره حساب یا شماره تلفن خواستم که ور ور میکنی خوشت نمیاد میتونی نیای تو تاپیک حتما ...

اولا مگه تو امیر شریفی هستی  دوما چرا ادب و تربیت نداری سوما یه قانون جذبی اینجوری حرف نمیزنه ودر آخر همه اینا که گفتی خودتی

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
هیچ تکنیکی نیس فقط کار و تلاش

همراه کار و تلاش اینو انجام بده عالیه😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ما با تلاشم نتونستیم حالا با نشستن 🧸😞

اینو انجام دادم بخدا عالیه

مدیتیشن بلدی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوستان😐  چرا همچین میکنین؟ من کاری ندارم این مطالب جزو روانشناسی زرد هست و اینا ، اما اگر یکم بخونین، ذهن قدرت جذب داره. حالا همه اینا دروغ اصلا ، نمیخای انجام بدی؟ رد شو برو دیگه چرا مقاومت می‌کنی و انرژی منفی ؟!

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️