2777
2789
عنوان

کدبانوهای بگین چه گوشتی بخرم

75 بازدید | 7 پست

سلام خانومای کدبانو.من بخاطر شرایط مالی نمیتونم چند وقت گوشت گوسفند بخرم میخواستم بجاش بوقلمون جایگزین کنم.میخوام یک مرغ واسه خورشت و الویه . گردن شترمرغ واسه آبگوشت و روند بوقلمون واسه قیمه و قرمه و...اینا بگیرم.ولی دفعه اولمه به نظرتون میشه رون بوقلمون چرخ کنم واسه کتلت و ماکارونی و... بد نمیشه؟پیشنهاد هم بدین ممنونم.کل پولم یک تومنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی اگه گوشت مرغم به ماکارونی وکالت بزنی خوشمزه میشه

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

۱ماه پیش گوشت بوقلمون گرفتیم چون طبعش گرم

چرخ کرده تت ماکارونی زدم عالی بود

خورشت قیمه درست کردم خیلی خوشمزه بود

امشبم قراره قرمه بزارم. همیشه گوسفندی استفاده میکردیم گفتم تنوع بدیم

چن وقت دیگه ام شامی میزارم 

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

گوشت بوغلمون فوق‌العاده بد مزه‌اس خیلییی 

به نظرم این همه میخوای هزینه کنی گوشت شتر مرغ بوغلمون بگیری دو کیلو گوشت قرمز مثلا گوشت گوساله فکر کنم ارزونه خیلی کم بریز تو غذا 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

عزیزم کدوم قسمتش رو خریدی؟

رون بوقلمون

هم چرخ کردم هم خورشتی برداستم

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻