2777
2789
عنوان

چرا مانتو شلوارای مدرسه ها اینجورین

| مشاهده متن کامل بحث + 2101 بازدید | 20 پست
بچه های من خصوصی ان اتقدرررررر لباسشون شیک و خوشرنگه من غش میکنم برا لباسشون 😍😂  لباس پسرم ک ...

عکس بزار 

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند روز پیش رفته بودم برای لباس مدرسه پسرم، یه خانمی داشت با مسئول فروشگاه لباس جر و بحث میکرد،ميگفت از من ۷۰۰ تومن گرفتید لباس اندازه الانه دخترمه، من یه سایز بزرگتر سفارش دادم چرا دارید سایز کوچک میدین بهم،بزرگتر سفارش دادم که سال دیگه هم بپوشه ،مسئولین فروشگاه هم زیر بار نمی‌رفتند،آخر سر ته فیش سفارشش رو دیدن متوجه شدن مادره یه سایز بزرگتر سفارش داده امابازم زیر بار نرفتن و میگفتن شاید سال دیگه لباس تغییر کنه اما مادره اصرار می‌کرد مدیر گفته تا کلاس سوم همین رنگ و مدله لباس مدرسه،آخر سر هم همون لباس رو تحویل مادره دادند،مادره هم گفت من حلالتون نمیکنم،طفلک دختر کوچولوعه آنقدر گریا می‌کرد میگفت مامان عیب نداره

هوای ِ تو ، اجابت ِ تمام ِ عشق است . . . 
چند روز پیش رفته بودم برای لباس مدرسه پسرم، یه خانمی داشت با مسئول فروشگاه لباس جر و بحث میکرد،ميگفت ...

اره منم رفتم لباس بگیرم خیاط الا و بلا که سایز کوچیک بردار

گفتم ۲روز دیگه زمستونه باید یه لباس زیرش بتونه بپوشه

برای سال بعد هم میخوام 

هی میگفتن نه

اخر شوهرم اومد دیدم با من هم نظره

دیگه خیاطه از رو رفت

مخصوص میخوان کوچیک بخری که سال بعد هم بفروشن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری