2777
2789
عنوان

این بی بی چک مثبته؟

182 بازدید | 12 پست

بچه ها امروز ۱۰ روز بعد از تخمک گذاریم تست روژان زدم زیر ۶ دقیقه این هاله رو انداخت...ب نظرتون مثبته؟من فقط ی اقدام داشتم اونم شب بعد از ازاد شدن تخمک

بع یِڪ شَهړ سَړ خَمٖ ڼَګړډَ۾ ټۅ ګِه شَهړۅڼډۍبےپِډَݛ😹👆🏿✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هالش انگار خط تبخیره حالا تو صب کن بزار بعد از موعدت بزن

هنوز خشک نشده ها...من ۴ روز مونده ب موعدم..ولی ب نظر خودم مثبته چون بی بی چک ۱۰ روز بعد از لقاح خیلی ضعیف نشون میده

بع یِڪ شَهړ سَړ خَمٖ ڼَګړډَ۾ ټۅ ګِه شَهړۅڼډۍبےپِډَݛ😹👆🏿✨
همه با قاطعیت میگین ن😂💜

ببین ی کوچولو هاله دیده میشه ولی باخیلی دقت بذار یکم بگذره 

چندروز از موعدت گذشته

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

ببین باید تکرار کنی فردا یا پسفردا باز خط انداختو واضحتر شد مثبته 

خیلی زود زدی 

ولی چون میگی شیش دقیقه ای افتاده احتمال زیاد مثبته ولی هنوز اولاشه 

عکس دومی رو هم بده ببینیم ک زدی 

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍