2777
2789
لطفا قیمتشم بگن ...یه بالکن بزرگ دارم که چون از خیابون دید داره بلا استفاده هست میخوام شیشه ایش کنیم لطفا راهنمایی کنید
ای خدای کعبه رستگارم کن..... خدایا............مرا آن ده که آن به .
من معایب و مزایاشو نمیدونم ولی اصلا مفهوم این کارو نمیفهمم . البته شاید چون دیده شدن واسم مهم نیس. فک نمیکنم معایب خاصی داشته باشه
 لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این شیشه های تاشو خوب نیست چون کامل که شیشه ها رو می بندی تابستون دم می کنه و نمی شه رفت تو بالکن بعد یه شیشه رم که باز می کنی پشه و مگس میاد پشت در چون توری نمی شه به نظر من اگه می خواین شیشه کنید مدلای قدیمی که یه پنجره هم روش می زنن بهتره چون پنجره رو می شه توری زد و باز کرد
خدایا خستم از انتظار.....
من معایب و مزایاشو نمیدونم ولی اصلا مفهوم این کارو نمیفهمم . البته شاید چون دیده شدن واسم مهم نیس. ف ...

برای اطلاعات در مورد لذت و محاسن استفاده از بالکن های شیشه ای تاشو پیشنهاد میکنم مطلب رو مطالعه بفرمایید : yon.ir/sTfe5

این شیشه های تاشو خوب نیست چون کامل که شیشه ها رو می بندی تابستون دم می کنه و نمی شه رفت تو بالکن بع ...

نه ، شاید با مزایای بالکن شیشه ای در فصول مختلف سال آشناییتون کمه. پیشنهاد میکنم این مطلب کوتاه رو مطالعه کنین http://l1l.ir/5gwy 

من زدم خیلی راحت شدم از تمیز کردن بالکن یه قفسه برا کتابام گذاشتم یه قفسه برای گلدونام همش اونجام خیلی دوست دارم من که پیشنهاد میکنم بخرید من از یه شرکتی که تو اینترنت گشتم خریدم شمارش اینه تو گوشیشم سیو بود واقعا کارش خوب بود :444335292

من زدم خیلی راحت شدم از تمیز کردن بالکن یه قفسه برا کتابام گذاشتم یه قفسه برای گلدونام همش اونجام خی ...

من هم از این تاشوها زدم واسه تمیز کردن خیلی خوبه همه رو دونه دونه باز میکنی و تمیز میکنی خوشگل هم شده واقعا من از تو اینترنت سفارش دادم اول مدلاشو دیدم از تو سایت های خارجی مدلشو انتخاب کردم و به چند جا زنگ زدم گفتن نمیتونن درست کنن ولی به یه شرکتی زنگ زدم که تو گوگل اول یا دوم بود فکر کنم زنگ زدم اومدن بازدید و بعد همونجا سفارش دادم بهم گفتن بعد تموم شدن عکسشو میذارن تو سایت برید ببینید بالکن خونمو واقعا کارشون خوب بود من که راضی بودم