2777
2789

احتمالا دوندون خرابی که فقط ریشه ازش مونده باشی نداری یا لثه های ملتهب اگه نداری این جا به هیچ نتیجه ای نمی‌رسی بهتره بری دکتر تا خیالت راحت شه

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا دندونام ک داغونن چند ماهه اینجوری ام 

احتمالا از هموناست

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

نمی‌دونم والا همش اضطراب دارم 

اضطراب الکی نداشته باش انشالله که چیزی نیست لثه هاتو چک کن اگه خون از اون نبود برو پیش متخصص گوش و حلق و بینی خیالت راحت سه منم مامانم خون که تو بزاقش ندیده بود ولی گلوش مزه خون میداد رفته پیش متخصص آزمایشو اینا فرستاده بود هیچیش نبود سالم بعد فهمیدیم که از دندون خرابش بود بد به دلت راه نده

عزیزم بجای اضطراب میگی چندماهه یه دکتر برو گلم

چند بار دکتر رفتم هرکی بگیری میگه یکی گف از اسید معدس 

یکی گف دندونه بعضی دکترام اصن باورشون نمی‌شد گفتن چنین چیزی نداریم 

متاسفانه دکترامون خیلیاشون بدرد نخورن 

اضطراب الکی نداشته باش انشالله که چیزی نیست لثه هاتو چک کن اگه خون از اون نبود برو پیش متخصص گوش و ح ...

لثه هام داغونن اصن فکنم همه دندونام خرابه دیگه ملتهب و خونیه 

چند بار دکتر رفتم هرکی بگیری میگه یکی گف از اسید معدس  یکی گف دندونه بعضی دکترام اصن باورشون ن ...

دندونپزشکی رفتی؟؟عکس بگیری؟

کاربری پنجم///ببخشید قلبم که به التماس هات برای رفع دلتنگی نمیتونم پاسخ بدم و مجبورم رهات کنم تا درد بکشی
اره رفتم گف دندونات داغونن و ممکنه از همین باشه  ولی خستم اصن حوصله دکترا رو ندارم دیگه&nbs ...

اگه پول دندونپزشکی رو دلری برو حتما اول اونارو درست کن سخته ولی ادم مجبوره پشت گوش ننداز

کاربری پنجم///ببخشید قلبم که به التماس هات برای رفع دلتنگی نمیتونم پاسخ بدم و مجبورم رهات کنم تا درد بکشی