2777
2789
عنوان

سریال پزشک دهکده

537 بازدید | 13 پست

من از وقتی ۶ ساله بودم سریال پزشک دهکده رو چند بار دیدم .ولی همین چند وقت پیش فهمیدم دکتر کوئین تو قسمتِ ۱۲۱ تیر میخوره،اصلا این قسمتو ندیده بودم همیشه تا جای پیدا شدن سالی و قسمت آخرو نگاه میکردم. بعد ۲۲ سال فهمیدم خانم دکتر مایک تو یک قسمت تیر خورده .منِ بادقت 🤣

ولی خیلی وحشتناک بود در و باز کرد و ی دفعه اون مردی که می‌خواست از پزشکا انتقام بگیره به دکتر مایک تیر زد.تا چند وقت هم خانم دکتر دچار PTSD شده بود و می‌ترسید تو درمانگاه تنها باشه .فکر میکرد دوباره تیر میخوره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی خیلی وحشتناک بود در و باز کرد و ی دفعه اون مردی که می‌خواست از پزشکا انتقام بگیره به دکتر مایک ت ...

اهان یادم اومد منم این قسمت و دیدم اخر سر طوفان شد تنه درخت از تو پنجره اومد تو خونه شون دقیقا همون جایی که چند دقیقه پیش کتی و حموم می کرد 

اهان یادم اومد منم این قسمت و دیدم اخر سر طوفان شد تنه درخت از تو پنجره اومد تو خونه شون دقیقا همون ...

اون قسمت خیلیی بد بود دچار استرسِ بعد سانحه شده بود و فکر می کرد اگه برگرده درمانگاه دوباره توسط اون شخص تیر میخوره .

میدونید بچه ها به نظرم یه چیزی در حد امیلی بود یه زن  تحصیلکرده  و شاغل وسط افرادی با عقاید عصر حجری دیوانه ولی دکتر مایک اخلاق مداری بیشتری داشت هر چند اونم عیب ایراد کم نداشت البته به اوضاع اون دوران  وای  لباس های سنگین صورت هاس بی روح و صد البته تکنولوژی  پایین  تو امیلی کلا اخلاق بوسیدن  گذاشت  همینطور لاشی بازی خاله زنک بازی مثلا خیر سرشون تحصیلکرده  و شاغل هستند به کل رد دادن دیوانه ها فک کنم زن و شوهر زدن به سیم آخر دیوونه شدن البته بماند امیلی نباید تو شرکتی با یه عالمه مغز پوسیده می موند