2777
2789

یارات تو‌رشدیه

علی کیپا شعبه هاش همه جا هس

ببینم تو رو 😍😍😍😍                                                                                                                                                                                                                            دیدمت برو 😒😒                                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسي عزيزم

سلام عزیزم ببخشید اینجا پیام دادم خیلی بابت فیستولم نگرانم و اینکه بخاطره تجربتون راجب داروی کاستلینا سفارش دادم آخه از عمل میترسم میشه تجربتون رو بگید بجان پسرم یه هفتست گه متوجه شدم افسرده شدم کارم همش گریست

سلام عزیزم ببخشید اینجا پیام دادم خیلی بابت فیستولم نگرانم و اینکه بخاطره تجربتون راجب داروی کاستلین ...

من استفاده كردم بخدا خوب خوب شدم.ميدوني بايد خيلي مراقب باشي و داروها رو مرتب استفاده كني من روزي سه بار ميزدم وهمشم مرتب پنبه رو اغشته به محلولا ميكردم و ميزاشتم رو فيستولم.دو يا سه ماه بود جواب گرفتم قشنگ زخمم بسته شد از اون قضيه دوسال ميگذره و همچنان خوب خوبم شكر خدا.ولي من الان مشكل يبوست دارم اونو نميدونم چكار كنم اون درمان نميشه😭

هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...

سلام عزیزم من بهتون درخواست دوستی دادم میشه لطفاً قبول بکنید درخواستمو می‌خوام یه سوالی ازتون بپرسم

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
سلام عزیزم من بهتون درخواست دوستی دادم میشه لطفاً قبول بکنید درخواستمو می‌خوام یه سوالی ازتون بپرسم

جانم

هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...
جانم

میشه لطفاً درخواست دوستیمو قبول کنی تو خصوصی ازت بپرسم

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...