2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نفرین از چشم زخم و طلسم قوی تره و تا سه نسل امکان داره گریبان آدم را بگیره 

اگه حقی از طرف ضایع شده سعی کنید رصایتش را بگیرید من خودم حق بزرگی ازم ازبین رفته شاهد دروغ و هزار برنامه اما به بچه های طرف نگاه میکنم دلم نمیاد بچه هاش را نفرین کنم با اینکه همه اطرافیانم که از موضوع خبر دارن نفرینش میکنن

نفرین از چشم زخم و طلسم قوی تره و تا سه نسل امکان داره گریبان آدم را بگیره  اگه حقی از طرف ضای ...

آخه بچه هاش که گناه ندارن، مگر اینکه دانسته در ظلم والدینشان شرکت کرده باشند

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
مرسی

نفرین به طفل معصوم بیگناه که اثر نداره، 

ولی 

اگر اون شخصی که نفرین کرده صاحب حق هست و شما یا همسرتون حقی ازش ضایع کردید و ظلمی در حقش کردید بهتره جبران کنید و رضایتش رو بگیرید 

خدای نکرده اینطور نباشه که آنقدر ظلم و ناحقی نسبت بهش شده که اونم همچین کار ناشایست و احمقانه ای انجام داده و بچه رو نفرین کرده 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
آخه بچه هاش که گناه ندارن، مگر اینکه دانسته در ظلم والدینشان شرکت کرده باشند

منم همین را میگم بچه های پاک چرا باید تاوان حروم خوری و کلاه برداری پدر و مادر را بدن گرچه نان حروم تربیت بچه را سخت میکنه و اثر میذاره اما من دلم نمیاد بچه هاش را دوست دارم امیدوارم چوب کارهاش را خودش ببینه