2777
2789
عنوان

با نوزاد دانشگاه رفتن

510 بازدید | 28 پست

خانما من ارشد  ازادقبول شدم رشته تاریخ تابتونم ازمون استخدامی اموزش وپرورش شرکت کنم حالاالان باردارم تا بهمن ی نوزاد ۳ماهه دارم بنظرتون میتتونم  بچه رو دوروز درهفته بزارم خونه مامان برم دانشگاه یا نمیشه سخته؟؟اصلا ارزشش داره برا این رشته اینهمه دردسر؟؟؟

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدش میخوای کار ‌کنی یا فقط مدرکشو بگیری؟

فکر نکنم‌ نوزادو بشه جایی گذاشت یعنی نمیدونم مامانم شاغل بود با نوزاد کار نمیکرد...

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش
با لیسانس استخدامی بده

فوق دارم ولی رشته م غیر مرتبطه

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

به نظر من فقط دو روز در هفته کلاس رفتن نیست. من که سر پایان نامه خیلی اذیت شدم

من باشم اینکارو نمیکنم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

منم دخترم سه ماهشه از مهر باید دخترمو بذارمو برم سرکار خیلی استرسشو دارم😔

سرکار که خوبه من میگم اینهمه هرینه دردسر نرم بدردمم نخوره الکی 

اگه تهش مستقل میشی دوروز چیه من بودم کل هفته رو میزاشتم خونه مادرم تهشم برا جبران یه تیکه طلا واسش میخریدم

این سَرزمین برام سودی نداشت ولی میزنم براش سَر ، زَمین... . من تو مذهبی ترین کشور جهان کافر شدم!
به نظر من فقط دو روز در هفته کلاس رفتن نیست. من که سر پایان نامه خیلی اذیت شدم من باشم اینکارو نمیک ...

اخه میگم سالها داره میگذره یچهها بزرگتر میشن سن ادم میگذره من نشستم تو خونه عمرم میگذره از بیکاری و بیهودگی متنفرم

سرکار که خوبه من میگم اینهمه هرینه دردسر نرم بدردمم نخوره الکی 

من باشم نمیرم.خودمم پشیمونم از اینکه ارشد میخونم.

همچی تموم شد و برای همیشه تو رفتی💔امیدوارم بعد از تو به آرامش برسم💔 تابستونی که توی اون از دست دادم و هیچی بدست نیاوردم....😅الان تنهای تنهام و ناامید، روزای پوچ و خالی پشت هم داره میگذره تازه دانشگاهم باید برم افسرده شدم و حوصله ندارم حتی خداهم منو تنها گذاشته... این روزا حالم بهتره تازه خودمو و خدارو پیدا کردم تازه به آرامش نزدیک تر شدم ولی هنوز بهش نرسیدم...شکر❤روزای درهم برهم و شلوغ روزایی که مغزم موقع خواب هم بیداره روزایی که ته ته ته قلبم به رویاهام فکر میکنم و امید میگیرم🌱💔 من دیگه حوصله و ذوق هیچیو ندارم...12.9🖤 چقد بده ی سری حرفا عین سیلی باشه تو صورتت...۱.۱۸🖤۲.۹ کاش قلبم تپیدن بلد نبود...🙂 همیشه فکر میکردم زمانی که به یه سری چیزا برسم حالم خوب میشه ولی نشد که نشد، برعکس داره حالم بدتر میشه😪...۳.۲۳.چه بود زندگی اگر تو نمیرسیدی؟؟؟💍♥️💑.باز دلم مثل همیشه خالیه💔دیگه دنیا واسه من تاریکه،زندگی کوره رهی باریکه،آخر قصه ی من نزدیکه...💔۴.۲۵.داره تموم میشه دیگه...💔 یک روز قبل تولدم عشق بین ما هم تموم شد.امیدوارم هیچوقت جلوی راهم سبز نشی🙂🖤 خدایا برایم معجزه ای بفرست...🤲

اخه میگم سالها داره میگذره یچهها بزرگتر میشن سن ادم میگذره من نشستم تو خونه عمرم میگذره از بیکاری و ...

اخه همون قبولی تو آزمون استخدامی اموزش پرورش هم قطعی نیست. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "