2777
2789
عنوان

زندگی

102 بازدید | 16 پست

بچه ها شما جای من بودین چیکار میکردین یکم طولانی ببخشید

من شوهرم وضعش خوبه ولی خسیسه بدبینیش هم ک به کنار 

خیلی رو حساب کتاب خرج میکنه خستم میکنه وایه خورد خوراک چیزی کم نمیزاره ولی لباس خرج ارایشگاه فلان اینا همش غر میزنه و من خیلی بدم میاد چون خونه پدریم همه چی کامل مهیا بود الان بعصی وقت ها بهش میگم و نمیده دوست دادم خفش کنم از هبچ لحاظ هم کم نمیزارم همه جوره ساپورته جنسی محبتی توجه ولی خسیسه

الان دلم طلاق بگیرم شما جای من بودین جیکار میکردین؟

مثلا میگم کامپوزیت میگه وای بیرون بخندی یکی نگات کنه چی خودش بگم چشم پاکه ولی 

از یه طرفم میگه چجوری دلت میاد فلان قدر بدی کامپوزیت کنی خدایی یخته خواهرام کامپوزیت دارن هرجور اومد خرج میکنن خونه شوهراشون آزاد میجرخن بعد منی ک بچه اخری اینحوری شوهرم بشه

بنظرتون چیکار کنم برم یه حرفه ارایشگری یاد بگیرم یا خیاطی ازش بخوام یجا برام بزنه تودم درامد داشته باشم یا طلاق بگیرم برم خدا دیوونم میکنه 

حالا انقد پروعه میگه یه بچه دیگه هم بیار به چه نازی بیارم والا

خدایا هواست به همه زندگی ها باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با چاخان درست نمیشه؟ من یه نفرو می‌شناختم اینجوری بود شوهرش همش به شوهرش میگفت در شأن تو نیست من همچین لباسی بپوشم یا می‌گفت بده خرج کنم دوست ندارم بقیه فک کنن شوهرم خسیسه الان شوهرش خیلی لارج شده

خسیس تعریفش با اینا که گفتی متفاوته.

خوب خسیس چی میشه من میگم سالی ۵تا مانتو مقلا وقتی داره میتونه ۱۰۰تاشم بخره چرا یدونه اضافه نیخرم ناراحت میشه هیچ برای خودشم خرج نمیکنه پس کی میخوایم لذت ببریم 

میگه دوست دارم فللن رنگ باشه موهات میگم ۵تومن بده برم رنگ کنم میگه ولش کن پس واااا پس برای جی میکی میریم عروسی منو میکشه تا برم لباس بخرم میریم خونه نادرش میگم یچی بخر میگه ولش کن خوب زشته 

این نمیتونه دلیل طلاق باشه بنظرم🥴

بخدا جهنمه بعضی وقت ها خسیس و بدبینیش قاطی بشه دوست دارم خفش کنم اوایل ازدواج میگفت کیسه حارو برقی ننداز بره خالیش کن گفتم مگه زمان ننه بزرگمه بیا خودت ببر خالی کن بیار بزار سرجاش دیگه تشست سر جاش نیکفت کمتر بکش دیرتر پر بشه گفتم بیا جارو دستی خودت بکش خیلی مپروعه

خوب خسیس چی میشه من میگم سالی ۵تا مانتو مقلا وقتی داره میتونه ۱۰۰تاشم بخره چرا یدونه اضافه نیخرم نار ...

این توضیحات بالا نگفتی که یه کامپوزیت گفتی اونم مردا دست دلبازهم زورشون میاد.نمیتونی یجوری نامحسوس بگیریمثلا مانتو یه تومنی بگو یک ونیم یا وسیله خونه قیمت بالاتر بگو

کاربری دست دونفر
عزیزم باهم برید مشاوره این خسیس نیست فقط نمیدونه ک زن هم خرج داره خرجی میخواد.انگار کسی نبوده ک یادب ...

اره ولی اصلا نمیاد میگه تو نشکل داری تودت برو 

و من تنها میرم باز خرف هایی ک اونا بمن میگن بهش منتقل کنم باید بره تو سرش قبول نمیکنه غرورش اجازه نمیده کسی بهش بگه چیکار کن نکن

این توضیحات بالا نگفتی که یه کامپوزیت گفتی اونم مردا دست دلبازهم زورشون میاد.نمیتونی یجوری نامحسوس ب ...

اخه بخدا زورم میاد فکر کن تو خانواده خودش خودم این فقط اینحوریه بخدا میگم کیسه جاروبرقی ک بالا گفتم یه نمونه دیگش واقعا مردی میگه 

خونمون عوض کردیم فرش ها عوض شد بعد رنگ مبل ها اصلا نمیخوره بهش میگم عوض کن رنگشو میگه ن ک ن میگم مس جرا اونجا گفتم گفتی باشه بخدا ندار نیست از همه خواهر برادرها هم بیشتر داره هر سال یه چیزی میخره دریغ از یه بنام زدن بمن بعد میگه نمیزاری پول جمع کنم 

خوب اگه نمیزارم از کحا میاری ایننوری پس انداز میکنی میگه نثلا کتونیت ماره شد بخر وقتی تمیزه 

خوب میگم نرده خسابی دیدی از کحا چجور دختری گرفتی چرا اومدی قبول کردی 

تازه به داداشم میگفت زن میکیری از حایی بگیر خونه باباش چیزی ندیده باشه دهنتو سرویس میکنه انقد توقع داره بیجاره مامانم بعدا گفت خوبه تو خرج نمیکنی انقد حرصشون گرفتع بود

با چاخان درست نمیشه؟ من یه نفرو می‌شناختم اینجوری بود شوهرش همش به شوهرش میگفت در شأن تو نیست من همچ ...

وای به این بگی مستییم خسیس قیامت میکنه🤣🤣🤣

خوشبحالت که انقد زندگیت شیرینه 

ن بابا ببین من به گوششو گفتم فکر کن هنش بدبین باشه بهبگه کیو دیدی کیو ندید سلام دادی ندادی عروسی میری کسی ازت فیلم نگیره 

حق نداری به دومادمون سلام بدی این زندون شیرینه حالا من با اینا کنار میایم میگم مرده حسوده ولی حداقل داره از اینور رو اعصابم نره ک  بخدا انقد کرده میگم دیگه درامدت صفر بشه حداقل زور بهم نیاد تو شوهرت ماهیی ۷۰ تومن درامد داشته باشه ماهی ۵تومن بهت نده زورت نمیاد