2777
2789

امشب سر یه مسئله خیلی کوچیک دعوامون شد ، به ندرت پیش میاد دعوا کنیم ولی امشب قلبم بدجوری شکست، از حرفی که خیلی بدم میاد دوباره استفاده کرد، بهش گفته بودم نگوووو اینو( فحش بود), دلم میخواد دیگه باهاش حرف نزنم ، دو ساعت بعد دعوا ففط گریه میکردم اصلا به روی خودش نیاورد، طفلک بچم ترسید، وقتی جوابش رو مثل خودش دادم خیلی عصبی شد، صداش رو برد بالا، دستشم برد بالا که بزنه منو ، شما چیکار میکنین موقع دعوا؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا چی بگم بهتره تو خلوت تو مکانی ک  راحت میتونی حرفتو پیش ببری موقع شیطنت ازش بخای ک دیگ نگه 

مطمئن این بیشتر جواب میده تا خشن طور

دعوام نمک زندگیه😁 اگ همش قربون صدقه باشه ک هیچ دیگ 

الکی بچه رو هم نترسونید 

از قدیم گفتن زن و شوهر دعوا کنن ابلهان باور کنن

متعهد ب چشمای سبزش💚✨
وقتی اینطور عصبی میشه و حرف بد میزنه سکوت بهترین کاره...اونوقت خودش پشیمون میشه 

حرفش خیلی خیلی واسم سنگین بود، منتظر بود شام بیارم بخوریم ، منم ففط خودم و دخترم شام آوردم 

والا چی بگم بهتره تو خلوت تو مکانی ک  راحت میتونی حرفتو پیش ببری موقع شیطنت ازش بخای ک دیگ نگه& ...

ای خواهر قربون صدقه کجا بود، الان من چه طوری بگم مامانم نیاد؟؟؟؟ به هیچ وجه دلم نمیخواد باهاش حرف بزنم 

ای خواهر قربون صدقه کجا بود، الان من چه طوری بگم مامانم نیاد؟؟؟؟ به هیچ وجه دلم نمیخواد باهاش حرف بز ...

چرا آخه ببین من ی بار همسرم تو خیابون نامزدم بودیم یادمه پسر خالم زنگ زد 

منو نزدیک خونه گذاشت خودشون رفتن 

اومدم خونه پیام دادم ممنونم عزیزم از اینک این موقع شب تنهایی برگشتم 

بخدا پیام داد پشیمونم من جواب ندادم رفتم حموم سری اومد خونه من آرایش کردم طول ندادم ولی رفتارم نه بد بود نه چیزی نرمال فقط لاو نمیترکوندم در حد ی رفیق معمولی حرف میزدم 

اون شد ک دیه حتی کارش واجبم باشع من تنها نمیزاره 

متعهد ب چشمای سبزش💚✨
کجا مثلا؟؟؟؟ یعنی من دو ساعت بلکم بیشتر ناخوداگاه اشکام داشت میریخت اصلا یه معذرت خواهی نکرد 

مردا همینن😂بخدا شوهر منم گریه کنم محل نمیده ولی پاشم بی محلی کنم خودش هی تیکه میندازه برا اشتی

متعهد ب چشمای سبزش💚✨
ای خواهر قربون صدقه کجا بود، الان من چه طوری بگم مامانم نیاد؟؟؟؟ به هیچ وجه دلم نمیخواد باهاش حرف بز ...

جلو مامانت اصلا بروز نده ب جا عزیزم اسمشو صدا کن ولی نه.طلبکارانع بزار حریمتون حفظ شع کسی قرار نیست بفهمه چیزای ک بین تو همسرتونه

متعهد ب چشمای سبزش💚✨
چرا آخه ببین من ی بار همسرم تو خیابون نامزدم بودیم یادمه پسر خالم زنگ زد  منو نزدیک خونه گذاشت ...

درسته کار شوهرت بد بوده ولی گفته پشیمونم ، منم دوران عقد یه دعوای الکی داشتیم که مقصرش خودش بود بلافاصله رفت کادو‌گرفت واسم از دلم دراورد ،ولی امشب اصلا محل نداد منم نمیخوام دیگه محلش بدم 

درسته کار شوهرت بد بوده ولی گفته پشیمونم ، منم دوران عقد یه دعوای الکی داشتیم که مقصرش خودش بود بلاف ...

خب خیلی وقتام قرار نیست معذرت خواهی شع من خودم ب شخصه از کلمه معذرت میخام متنفرم 

بنظرم تو کوتاه بیا می‌دونی زندگی خیلی قشنگه ولی متاسفانه خودمون برا خودمون پازل هزار تیکش کردیم 

زن  تو ذاتش عشوه هست مرد غرور 

مردا خیلی بچه تر از اونین ک فکرشو کنی 

فک کن از دخترت ناراحتی یا حتی فک کن ی پسر کوچلو داری ک داری براش مادری میکنی  😌🙂❣️

متعهد ب چشمای سبزش💚✨