2777
2789
عنوان

ای یو دی پرماجرا

140 بازدید | 18 پست

سلام دوستان

چند وقت بود به شوهرم میگفتم ای یو دی بذارم میگفت نه ولی جدی نگرفتم رفت کربلا گذاشتم خونه مامانم هستم الان آخه شهر دیگه ایم برگشت لو دادم حالا پاشو کرده تو یه کفش برا چی بدون اجازه ام گذاشتی ضرر داره بدون اذن من بوده این حرفا گیر داده یاید بری برداری کلی پول دادم دلم خیلی میسوزه چکار کنم میگه برنداشتی خونه بابات بمون در ضمن دو بچه دارم کوچیکه ۷ ماهه

مامان صدرا زهرا  فروردینی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدن شماست و خودت باید تصمیم بگیری....اگر بدون برنامه باردار بشی، تمام استرس و مشکلاتش برای شماست و همه خودت را ملامت می کنند نه همسرت را...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
خب بگو اکه بردارم جلوگیری با خودت باشه من دیگه کاری نمیکنم

قبول میکنه من خیلی استرسی هستم و از بچه میترسم بخاطر شرایط کاری و شهر غریبی

مامان صدرا زهرا  فروردینی
اره ولی خیلی وقتا میترسم قرص اورژانسی میخورم

میدونی قرص اورژانسی چقدر ضرر داره ؟؟؟؟ ولی هر سال یکی دوبار بیشتر نباید خورده بشه ؟

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده