2777
2789

من نوزده سالمه مجردم امروز دکتر گف تو سینه ت کیست ریز داری ک اصلا خطر نداره حتی نیاز ب داروهم نیست ولی چون میگی درد داری تسکین کننده مینویسم

ینی این کیست همیشه میمونه ینی روش درمانی نداره از بین بره ای خدا دارم دق میکنم میخام از بین بره کلا

توروخدا ی روش درمانی یا از تجربه خودتون بگید یا ی دکتر تخصص کیست معرفی کنید 

ماساژ با روغن زیتون یا سیاهدانه، خوردن دمنوش فلفل کوهی. کنترل استرس و زیاده روی نکردن تو مصرف سردیجات و غذاهای کنسروی. خوردن ارده، کنجد و رازیانه هم ممنوعه چون بزرگترش میکنه

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماساژ با روغن زیتون یا سیاهدانه، خوردن دمنوش فلفل کوهی. کنترل استرس و زیاده روی نکردن تو مصرف سردیجا ...

اخه دکتر گف دست نزن ب سینه ت 

مرسی عزیزم 

دارویی رو هم میدونی از بین ببره

اخه دکتر گف دست نزن ب سینه ت  مرسی عزیزم  دارویی رو هم میدونی از بین ببره

ماساژه ابش میکنه.باز هر جور صلاح میدونی.دارو نمی‌دونم تخصص من طب سنتی بوده🌹

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
عزیزم شرمنده یسوال میگم کیست ریز تخمدان از بین میره  دوستم تو تخمدان داره میگه از بین میره بمر ...

آره ولی خب اگه یسری نکات رو رعایت نکنه. مثلا سردیجات زیاد مصرف کنه. تحرک لازم رو نداشته باشه ، مواد غذایی کنسروی استفاده کنه، مرغ های هورمونی استفاده کنه خصوصا قسمتهای بال و گردن بخاطر تزریق امپول استرویید توی این قسمتها، دو سه روز اول پریود حمام بره ، ممکنه بزرگتر بشن. برای ایشونم ماساژ شکم ، پهلو و کشاله ران با روغن سیاهدانه عالیه. گرم نگه داشتن شکم و پهلوها مخصوصا زمان پریود و مصرف غذاهای گرم و دمنوشهای گرم مثل آویشن و بابونه عالیه. رازیانه و کنجد و ارده نخوره اصلا چون کیستها بزرگتر میشن.از شیرینی های مصنوعی کمتر استفاده کنه یا حذف کنه. مصرف کلم بروکلی بشدت عالیه براشون. معمولاً دکترها با دادن یکی دو دوره قرص جلوگیری این کیستهای ریز رو از بین میبرن. نگران نباشه.

آره ولی خب اگه یسری نکات رو رعایت نکنه. مثلا سردیجات زیاد مصرف کنه. تحرک لازم رو نداشته باشه ، مواد ...

مرسی عزیزم از زحمتت بهش میگم رعایت کنه

کاش کیست منم بعد چن دوره از بین میرفت حیف ک شدنی نیست