onllygod مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 199 عنوان عفونت واژن 109 بازدید | 10 پست سلام دوستان. دکتر برام پماد تریامسینولون آن آن وپماد کلوتریمازول نوشته مجردم میشه بگین چطور ب ناحیه بزنم میتونم دوتا رو باهم بزنم 1402/06/19 | 21:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gooooolm عضویت: 1402/06/18 تعداد پست: 68 سلام وای منم دارم شدید خارش دارم وحشتناک ولی تا حالا دکتر نرفتم پایان هرسختی وتلخی ب امید خدا شیرین هست😍
onllygod مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 199 سلام وای منم دارم شدید خارش دارم وحشتناک ولی تا حالا دکتر نرفتم برو دکتر حاما من همو سونو ا نوشت هم ازمایش. سونو. کیست کوچیکی داشته. ازامایش هم قارچ 🥲
gooooolm عضویت: 1402/06/18 تعداد پست: 68 برو دکتر حاما من همو سونو ا نوشت هم ازمایش. سونو. کیست کوچیکی داشته. ازامایش هم قارچ 🥲 پ صدرصد منم اینجوریم جوری دوس دارم کنده بشه پرتش بدم ب خدا پایان هرسختی وتلخی ب امید خدا شیرین هست😍
esheg عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 86 سلام عزیزمان ان وقتی خارش داشتی بزن به دهانه کلوتریمازول هم هفت شب قبل خواب بزن به دهانه توضیحات بیشتر لازم بود درخواست بده خصوصی بگم☺️❤️
gooooolm عضویت: 1402/06/18 تعداد پست: 68 سلام عزیزم ان ان وقتی خارش داشتی بزن به دهانه کلوتریمازول هم هفت شب قبل خواب بزن به د ... مرسی گلم فردا میگیرم اینقدر خارش داشتم ک پوستم باز شده پایان هرسختی وتلخی ب امید خدا شیرین هست😍
gooooolm عضویت: 1402/06/18 تعداد پست: 68 سلام عزیزم ان ان وقتی خارش داشتی بزن به دهانه کلوتریمازول هم هفت شب قبل خواب بزن به د ... میخوا درخواست بدم میگه کاربر وجود ندارد پایان هرسختی وتلخی ب امید خدا شیرین هست😍
onllygod مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 199 سلام عزیزم ان ان وقتی خارش داشتی بزن به دهانه کلوتریمازول هم هفت شب قبل خواب بزن به د ... اخه مجردم اشکال نداره بزنم ب دهانه رحم. اگ پماده داخل بره مشکلی پیش نمیاد
banoomin عضویت: 1402/05/03 تعداد پست: 1065 عزیزم حالا چه کاریهبرو متخصص زنان کمکت کنه....ولی من جات بودم سرکه سفیدو با آب رقیق می کردم میشستم داخلش، البته اگر عفونت باشه جوابه و اینا
onllygod مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 199 عزیزم حالا چه کاریه برو متخصص زنان کمکت کنه.... ولی من جات بودم سرکه سفیدو با آب رقیق می کردم می ... رفتم. اون پماد رو نوشت حالا خارش برطرف شد ولی عفونت رو دارم. پریود هم نشدم دوماهه. قرص ال دی نوشته یه هفته است مصرف میکند پریود نشدم. چون دکتر گفت کیست کوچیکی داری باید قرص ال دی بخوری
banoomin عضویت: 1402/05/03 تعداد پست: 1065 رفتم. اون پماد رو نوشت حالا خارش برطرف شد ولی عفونت رو دارم. پریود هم نشدم دوماهه. قرص ال دی ... خب باز خداروشکر از خارش افتاده یعنی داره ج میدهببین آخه ال دی برای همون کیست مینویسه متخصص زنان اما برای عفونت اون کاری که گفتم رو انجام دادی؟سرکه سفیدو اینا؟