2777
2789
عنوان

تجربیاتتون از لیزر بیکینی

276 بازدید | 18 پست

خیلی دوسدارم لیزر کنم از شرشون راحت شم ولی خجالت داره اون شخص چجورهکه انجام میده  تجربه خوب و بد دارید بگید من خجالت میکشم بعد حس میکنم زیگیل تناسلی یا ایدز میگیرم،چیکارکنم واقعا پوست صاف میشع؟و بعدش کرم چیزی هم میخواد بزنم؟

موها خیلی ضخیمه دردش زیاده؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تا حالا سه جلسه رفتم موهاش خیلی کم شده فقط قسمتای پایینش هنوز یکم درمیاد که تو جلسات بعدی میریزه ، دستگاهی که من میرم شاتی هست نابلکس درد نداره کولینگش قویه در حد خیلی کم درد داره قابل تحمله، خجالتم فقط جلسه اول میکشیدم بعدش عادی میشه

اون شخص عادت کرده همه چی هم یکبار مصرف بعد برام سواله ایدزو چجوری میخای بگیر حالا زگیل به کنار

نمیدونم خیلی فوبیا از این دوتا بیماری دارم،و موقع فرم پر کردن این بیماری هم بود واسه همین 

یکی از کاربرای اینجتمیگفت دستگاه شخصیش روهم میفروشن فقط بایداموزش ببینی نسوزونی خودتو.منکه بمیرم هم حاضرنیستم یه نفرجای خصوصیم روببینه بخاطرهمین رفتم سزارین  چه شغل داغونی دارن اونایی که اینه شغلشون هرروز جای خصوصی چندنفرومیبینن