2777
2789
عنوان

بچم زردی داره😔دعا کنید زود خوب شه

1249 بازدید | 39 پست

الان داره یکماهه میشه ولی هنوز زرده دکترم میگه تا چهل روز شاید طول بکشه تند تند شیر بده تا دفع کنه درجه زردیش ۱۰ بود 

خدایا هزاران بار شکررررت❤

عزیزم اب هویج بخور میگن برای زردی بچه خوبه 

خدایا خودت مواظب فندوق کوچولمون باش😍✨ ۴۰۲/۴/۳۱ بهترین اتفاق زندگیمون افتاد😍♥️✨ وقتی میام نینی سایت و تاپیک جدید میبینم😳عنوانش:عه راستی بچه ها دیشب خواب دیدم نوشابه گاز دار رو با دماغم سر کشیدم میشه برام تعبیرش کنید؟ حتما یسریا هستن زیرش نظر بدن عه واقعا؟؟ ماام خواب دیدم نوشابه خوردیم از تو چشامون حلقه حلقه عین قلیون میزد بیرون🤧😐💔((اکانت واگذاری شده)) کاربر سابقم ولی چند وقتی بود عاف خورده بودم بهم خوشامد بگید :))👀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا کردم برای فرزندتون. 

لطفا هرکی امضام رو میبینه برام دعا کنه. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

با دوغ و پرپبین حمومش بده(حواست باشه نخوره تو صورتش) 

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

پسر منم تا ۴۰ روز زرد بود .دکتر گفت وقتی زردی اومد رو شکم یا دست وپاش زرد شد اونوقت خطرناکه .بچه من ۱۲ بود 

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

بچه من ۳۶ روزش بود زردیش رفع شد 

خیلی بده همون روز اول سفید بود ازون موقع زرد وسیاه شده نگاش میکنم اشکم درمیاد شما چیکار کردی شیر خودتو میدادی

خدایا هزاران بار شکررررت❤

الان که انار داره میاد 

روزی یه دونه. انار تو دهنش آب کن 

خودت هم بخور 

شیر خشت هم برا خودت درست کن بخور 

زیاد بهش شیر بده 

تو روز آب جوش هم  بهش بده تا ادرار زیاد بکنه 

سلام 😍

پسر عموم و خواهر زاده ام داشتن پدرم رگ های گوشش زد روز بعدش رفع شد

من دلم تنگه یه زنگته تنگ صدای قشنگته میشه برگردی؟ خیلییی دیر کردی نی نی یار جان هفت جدت کاربریم نترکون به جان هفت جدو ابادم این کاربریم هجدهمم هست بقیه ترکید😐💔میشه از ته دلت دعا کنی تا ماه دیگه مشکلاتمون حل شه بریم سر خونه زندگی مون🤲🏻😉     انشاالله  ۱۴۰۲/۵/۱۳.   بخدا دلم نمی بخشتت زدی قلبم تو شکستی 🥀من حسابم ز همه مردم این شهر جداستــ♡:) من امیدم به خدا بعد خداهم به خداستــ🦋🍃    ❮قوت‌قَلب‌اونجا‌که‌  خدا‌میگه'لاتَخافا انَّنی مَعکُما اسمَعُ وَاری'  نترسید‌بَندِگان‌من‌حَواسم‌بهتون‌هست‌  می‌بینمتون‌،می‌شنومتون..🫂♥️🦋❯ ️