2777
2789

هر تاپیکی میبینم یا میخواد طلاق بگیره💔

یا شوهرش خیانت کرده 💔

یا طرف ولش کرد 💔

یعنی چی این همه بنده ها خدا فکرو ذهنشون با این چیزا پر شده💔واقعا چ مردش چ زنش نمیدونم چ دردیه ک درمون نداره حتما باید خیانت کنن 💔میخوای خیانت کنی ازدواج میکنی براچی فقط اون طفل معصوم های بی گناه رو بد بخت میکنین💔

واقعا خدا چرا سر نوشتمونو اینجور رقم میزنه 

گناه این ادمای ساده چیه واقعا چرا خدا صدامونو نمیشنوه 💔چ دنیای کثیفی شده 💔

لامصبا خیانت کردن خیلی اسونه ی کار پر چالش ترو امتحان کنین مثلا وفادار باشین.. 

اصلا انگار تو لجن زار داریم قلت میخوریم💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب کسی ک مشکل داره تایپک میزنه گل وبلبا ک نمیان تایپک بزنن من خوشبختم

خب میدونم منظورم اینه ک ادما تو چ روزایی دارن زجر میکشن از این تاپیک زدم متوجه نشدی اینکه ادما چ گناه دارن

من امروز تو ی تاپیک زنایی رو دیدم ک ک فرهنگ و ادبشون وحشتناک بود و دلیل خیانتو تو شوهر خودشون نمیدیدن و تو بقیه میدیدن 

مدام ب زنا فحش میدادن ولی شوهر خائن خودشونو دوست داشتن

این جور خانما حقشون خیانت نیست اما دوست داشتنی هم نیستن برای کسی

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

هر کی ی جوری گرفتاره

یکی شوهرش بد دل

یکی معتاد

یکی زن باز

یکی دست بزن و هزاران هزار مورد دیگه

فقط و فقط اینو خوب میدونم با ظلمی ک بهم میکنیم عذاب اون دنیا رو ب جون میخریم و بس

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

من امروز تو ی تاپیک زنایی رو دیدم ک ک فرهنگ و ادبشون وحشتناک بود و دلیل خیانتو تو شوهر خودشون نمیدید ...

دقیقا همینطوره اصن فکرشم ادمو پیر میکنه😔😔💔این همه امار طلاق رفته بالا😔💔همش سر خیانت😔

[QUOTE=309571725]نه# به ازدواج😂

تکبیرررر✌✊👊👍💪

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀