2777
2789
عنوان

یه سئوال دارم درباره پیج اینستا

97 بازدید | 14 پست

من پیج قبلیم رو دیگه نمیتونستم واردش بشم چون اینستا رو پاک کرده بودم؛ یک سال پیش....بعد یه پیج الکی برای خودم زدم که نه اسمم روش هست نه پست دارم ؛ هیچی.....الان یکی از دوستام منو فالو کرده ؛ چجوری فهمیده منم؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آهان ؛ آخه من به یه اسم دیگه پیج زدم

ربطی نداره همون اول وارد پیج میشی اگه دوست نداری به مخاطبات نشون داده بشی باید غیر فعال کنی، اون الان نمیدونه تو کی هستی فقط میدونه جزو مخاطباشی همین

شد شد، نشد میریم زیر خاک، بیخیال ارزوها💔🖤
چون با شماره وارد شدی برا اون میوفته که فلانی با اسم فلان وارد شد ..

الان یه آقا تو اینستا منو فالو کرده؛ اسم و فامیلش روی پیجش هست. تو واتساپم هم پیام داده...فامیلش آشناست.اما این آقا رو نمیشناسم؛ اگه به شوهرم بگم و عکسش که روی پروفایلش هست؛ به نظرت کار اشتباهیه ؟ میگم شاید حساس بشه. اما مطمئن م شوهرم با توجه به فامیلش میشناسه...منم کنجکاو شدم بدونم کیه

الان یه آقا تو اینستا منو فالو کرده؛ اسم و فامیلش روی پیجش هست. تو واتساپم هم پیام داده...فامیلش آشن ...

محاله الکی باشه ..یا با گوشی شما اون شماره زنگ زده یا شما یا شوهرتون تماس گرفتید تو ذخیره گوشی مونده

حالا یا سیو داشتین

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
محاله الکی باشه ..یا با گوشی شما اون شماره زنگ زده یا شما یا شوهرتون تماس گرفتید تو ذخیره گوشی مونده ...

من نمیشناسم ...صبح اتفاقا شماره ای روی گوشیم افتاده بود ناشناس؛ الان چک کردم دیدم شماره همین آقا تو واتساپه 

من نمیشناسم ...صبح اتفاقا شماره ای روی گوشیم افتاده بود ناشناس؛ الان چک کردم دیدم شماره همین آقا تو ...

ممکنه شمارتون از کسی گرفته

محاله الکی باشه ..یا با گوشی شما اون شماره زنگ زده یا شما یا شوهرتون تماس گرفتید تو ذخیره گوشی مونده ...

من یه پیج الکی زدم و هیچ دنبال کننده ای ندارم؛ به جز این آقا و یکی از دوستام که امروز دیدم فالو کرده و تعجب کردم

من یه پیج الکی زدم و هیچ دنبال کننده ای ندارم؛ به جز این آقا و یکی از دوستام که امروز دیدم فالو کرده ...

شمارتو سیو کرده ..تو مخاطبین اینستا بالا میاد

بهتره از همه جا بلاک کنین ..بعدن دردسر میشه

فردا اتفاقی بیوفته میگن چرا بلاکش نکردی