2777
2789

سلام دوستان کسی می دونه برای روز زایمان که می خواییم بریم بیمارستان چی باید همراه خودمون برداریم؟

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زندگی کوتاه است به فاصله پلک بهم زدن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اماده کردم دودست لباس بچه با پتو و مای بیبی و دستمال مرطوب ویه شیشه شیر خیلی کوچولو

برا خودم چون لباس بیمارستان نازک و پلاستیکیه لباس برداشتم شلوار بلیز شو رت دوتا معمولی یه بسته یکبار مصرف شال نوار بهداشتی بزرگ ویه دست لباش بیرونیم برا مرخص شدن 

از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚
من اماده کردم دودست لباس بچه با پتو و مای بیبی و دستمال مرطوب ویه شیشه شیر خیلی کوچولو برا خودم چون ...

سونوگرافیای این مدتمم گذاشتم تو کیف ک اگه یدفه ای شد یادم نره

از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚

دو دست لباس نوزاد

دو دست لباس راحت و شیردهی برای خودت

حوله نوزاد

حوله خودت

مسواک و خمیر دندان

صابون و شامپو

نوار بهداشتی خیلی خیلی بزرگ ترجیحا از این پوشک بچه های قدیمی

پوشک بچه

من یواشکی شیر خشک و شیشه شیرم گذاشته بودم چون تا ۳ روز اول شیر نداشتم

این کاربری دومم هست.از سال 92 خواننده خاموش بودم.ببخشید عزیزانم متاسفانه دیگه به هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمی کنم✋✋✋ و اگه سوال روانشناسی داشتید و سوالتون کوتاه بود در همون تاپیکی که هستم جواب می دهم چون هر موقع میام سایت واسه گذراندن اوقات فراغت و...با سیل عظیمی از درخواست دوستی و سوالات مواجه میشم که متاسفانه وقت نمی کنم همه اشون رو پاسخ بدهم(ممنون که درکم می کنید)
من اماده کردم دودست لباس بچه با پتو و مای بیبی و دستمال مرطوب ویه شیشه شیر خیلی کوچولو برا خودم چون ...

شورت یه بار مصرف از کجا بگیرم؟

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زندگی کوتاه است به فاصله پلک بهم زدن...

من هنوز نرفتم اما میگن پتو دور پیچ،پوشک،تشک تعویض،شیشه شیر،لباس دو سری،کلاه،دستکش،جوراب،مدارک خودت و همسرت،برای خودت لباس زیر، لباس راحتی، پوشک سایز بزرگ،خوراکی مثله کشمش و خرما وچایی و بيسکوئيت،