2777
2789
عنوان

خیانت شامل چه چیزایی میشه

473 بازدید | 29 پست

مثلا من همسرم  راضی نیست بدنم رو لیزر کنم 

ولی من چند سال پیش رفتم و لیزر کل بدن انجام دادم

هم از این نظر که دوست نداره کسی بدنم رو ببینه 

هم از این نظر که پول همسرم رو خرج این کار کردم

اگر انسان ها میدانستند در قبر ها چه میگذرد ؛ یک گناه هم نمیکردند.

دستگاه لیزر خونگی بخر

ENTP هستم بحث با من ممنوع 😎   دو تا خواهریم تو یه کاربری ۲۲ ساله و ۱۹ ساله👩🏻‍🤝‍👩🏼 کل سیم کارت های فامیل رو غارت کردیم کمه کمش ۱۴ تا تعلیقی داریم🤣💔 اگه دنبال دعوایی ریپ نزن😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اپراتور خانم مگه لیزر نمیکنه

ENTP هستم بحث با من ممنوع 😎   دو تا خواهریم تو یه کاربری ۲۲ ساله و ۱۹ ساله👩🏻‍🤝‍👩🏼 کل سیم کارت های فامیل رو غارت کردیم کمه کمش ۱۴ تا تعلیقی داریم🤣💔 اگه دنبال دعوایی ریپ نزن😊

یا اینکه گاهی مبلغی رو پس انداز میکنم و باهاش یه تکه طلای ریز میخرم 

اگرم همسرم ببینه میگم مال خواهرمه 

اگر انسان ها میدانستند در قبر ها چه میگذرد ؛ یک گناه هم نمیکردند.

خودت رو بذار جاش. اگه یه کار فوق شخصی داشت و باپول شما پنهانی اون کار روانجام میداد خودت چه حسی داشتی؟

اگه ناراحت بشی پس اونم حق داره ناراحت بشه 

اما اگه ناراحت نشی اونم نباید ناراحت بشه.

الهی به امید خودت...  

هر کاری که در حضور همسرت انجام نمیدی چون عرف نیست ، ولی در عدم حضور همسرت انجام میدی خیانته 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

وا این کجاش خیانته

حرف همسرتون زور بود خب دوس نداشتی مو داشته باشی

حالا اگ شیو نمیکردی میگف شیو کن حق داشت چون یجاهایی تمیزی حساب میشه

ولی اینجا حق با تو بود

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
یا اینکه گاهی مبلغی رو پس انداز میکنم و باهاش یه تکه طلای ریز میخرم  اگرم همسرم ببینه میگم مال ...

اگه ‌گیر میده ب پس انداز خودت رو ک چجور خرج میکنی کار درستی میکنی ولی اگه از سیاسته خیانت

الان لیزر چه ربطی به خیانت داشت؟😐🤔

هرچیزی که شامل موارد زیر باشه 

لاس زدن 

زل زدن 

مخفی کاری 

هر کاری که در نبود شوهرت یا زنت انجام بدی و بدونی اگه اون اونجا بود میکشتت

چت به بهانه دوست معمولی و اجتماعی 

هرچی خدا بخواد ،خدا که بد نمی‌خواد 🌱❤️
خودت رو بذار جاش. اگه یه کار فوق شخصی داشت و باپول شما پنهانی اون کار روانجام میداد خودت چه حسی داشا ...

عزیزم کسی ک خانه داره دیگ اون پول صرفا پول همسرش نیست

حق اونم هست

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد