ENTP هستم بحث با من ممنوع 😎 دو تا خواهریم تو یه کاربری ۲۲ ساله و ۱۹ ساله👩🏻🤝👩🏼 کل سیم کارت های فامیل رو غارت کردیم کمه کمش ۱۴ تا تعلیقی داریم🤣💔 اگه دنبال دعوایی ریپ نزن😊
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ENTP هستم بحث با من ممنوع 😎 دو تا خواهریم تو یه کاربری ۲۲ ساله و ۱۹ ساله👩🏻🤝👩🏼 کل سیم کارت های فامیل رو غارت کردیم کمه کمش ۱۴ تا تعلیقی داریم🤣💔 اگه دنبال دعوایی ریپ نزن😊
هر کاری که در حضور همسرت انجام نمیدی چون عرف نیست ، ولی در عدم حضور همسرت انجام میدی خیانته
نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
یا اینکه گاهی مبلغی رو پس انداز میکنم و باهاش یه تکه طلای ریز میخرم اگرم همسرم ببینه میگم مال ...
اگه گیر میده ب پس انداز خودت رو ک چجور خرج میکنی کار درستی میکنی ولی اگه از سیاسته خیانت