2777
2789

بچه ها از حس خسته شدم مثل خوره است برام وقتی کسی رو میبینم سریع دلم‌میگه ادم خوبیه یا بد 

چیکار کنم این قضاوت هارو دیگه نکنم 

شماها هم اینطوری هستید ؟ یا فقط منم 

تا حالا چندین نفرن گفتم بدن هیچکسی باور نداشت شذه بهم زنگ زدن گفتن چقدر زود شناختیش من حرف تو باور نداشتم 

این قضاوت میشه ؟ یا شانسی میگم 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی ممنون میشم سوالمو جواب بدی دختر منم با شیر پاستوریزه یبوست میشه شما چ راه حلی پیدا ک ...

اره عزیز شیر بدون لاکتوز بده 

فرای لاکتوز پیدا کن خوب میشه دختر من شیر فرای لاکتوز دادم آب رو آتیش شد

بعد عزیزم شما با آب هم قاطیش. کردین؟ منن 60درجه آب ریختم 90درجه شیر ک یبس نشه

نه همون نرمال دیگه میدادم حالا اشکالی نداره ولی همون عادی بده ببین مشکل حل میشه 

من ک از یخچال ک میارم بیرون یخ یخ هس  یعنی در حد ملایم گرمش کنم اصلا نذارم گرم بشه؟؟

منم میزاشتم رو اجاق ک سردی یخچال بره بعد ور میداشتم نمیذاشتم داغ بشه بعد خنک چون پاستوریزه هستن دیگه لازم به جوش دادن نیست 

یا شیر خشک رو لازم نیست با اب جوشیده ملایم درست میکردم