|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•|
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آخه با رنگ های کمی ست میشه! مشکی ، و طیف قهوه ای و کرم به ذهنم میرسه فقط🤔
پلنگ که فقط این رنگی نیست مثلاً پارچه طرح پلنگ کوهی که سفید و مشکیه خیلی خیلی نازه شهبانو فرح هم یدست پالتو و کلاه اونجوری داره بزنی عکسش میاد آدم کیف میکنه
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
بعید میدونم این دوره زمونه دیگه پوست واقعی پلنگ استفاده بشه
دیگه قدیم استفاده شده و شده نماد ثروت مثلاً تو کره یشم از طلا گرون تر بوده قدیم الانم بیشتر جواهراتشون رگه هایی از یشم داره و تو فیلماشون اشراف زاده ها انگشتر و تاج و دستبند یشم استفاده میکنن خلاصه دنیای مد خیلی عجیبه و نیاز به استدلال هم نداره مثله اینه سر کم رنگ خوردن یا پر رنگ خوردن چای بحث بشه یا سر خوردنه فسنجون ترش یا ملس بحث بشه در حالی که سلیقه اس
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
دقیقا اون رنگاشو هم میشه باز با چیزای دیگه ست کرد خیلی قشنگه
تو زمستون پالتو پلنگی بپوشی با لگ و بوت مشکی اوفف اصن
ولی من فکر میکنم بحث زیبایی شناسی نیاز به استدلال داره وگرنه قوانین و قواعد هنر کلا کشک بود
چون کشک هم هست مخصوصا صنعت لباس شما طراحی های گوچی رو بشین نگا کن چه زیبایی خاصی داره مثلاً که اون همه هم گرونه بعضی لباس ها و ست هایی که میزنه مخصوص پوشیدن تو طویله اس 🤣ولی چند هزار دلار قیمتشه