2777
2789

سلام بچها خواهش میکنم اگه میتونین کمکم کنین ... من تویه ساختمان با مادرشوهرم اینا زندگی میکنم من طبقه دومم... مزایاش اینه که اگه یه وقت مریض بشم برام غذا میده بالا و دلسوزه اما اما 

سبک زندگی پدرشوهرم با ما فرق داره ۵ صبح بیدار میشه و باید سروصداشو تحمل کنم خیلی صداش بلنده و سروصدا میکنه بارها تذکردادیم فایده نداره صبحها با اعصاب خردی بیدارمیشم .... از طرفی برادرشوهرم دستگاه هایی رو اورده تو ساختمان که خیلی پرسروصداست و شبا به زور خوابم میبره ... از طرفیم مادرشوهرم در خونه شو باز میذاره و همه رفت و آمدهای خودم و مهمونام تحت نظره و از رفت و امدام ایراد میگیرن .... نگرانم اگه بچه دار شدیم هم بچه تحت نظر و تربیت اونا بزرگ بشه ....‌ تمام کارای پدرشوهر و مادرشوهرمم با شوهرمه که خب پدرمادرشن وظیفه شه و اشکالی نداره .... ولی خب دیگه توقعشون از شوهرم خیلیه .... تو سبک زندگیمم گاها شده دخالت کنن ..... حالا میخوان برای برادرشوهرم برن خونه جدا و لوکس بگیرن .. درصورتی که خونه من خیلی قدیمیه و ازهمون اول گفتن باید توهمینجا زندگی کنی به ما مربوط نیس 😥😥😥 .... حالا بنظرتون من چیکارکنم 

کاربری سومیمه 💁‍♀️

مثلا تابستونا عادت دارم اکثر روزا میرم بیرون یه دوری میزنم چون افسردگی دارم دلم خیلی تو خونه میگیره ... مادرشوهرم بهم میگه انگار عادت کردیا که تو خونه ات نشینی حالا من روزی یه ساعت میرم بیرون اونم بخاطر اینکه از فکر وخیال دیوونه نشم 😢

کاربری سومیمه 💁‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قراره بری رهن و اجاره نرو. اگه میتونی خونه بگیری برو. در غیر این صورت اگه پولی داری خونتو باز سازی کن و اتاف خوابتو اکوستیک کن که هیچ صدایی نیاد. برای دخالتشونم کار خودتو بکن و بی توجهی کن درست میشن. فعلا هم بچه دار نشو تا وفتی مطمین نشدی شوهرت اگه تو مسائل تربیتی دخالت کردن حامی شماست در غیر این صورت صبر کن صاحب خونه بشی.

من یک ثانیه با مادرشوهرم نمیتوتم زندگی کنم خداروشکرکه دوریم ..همه سعیتو بکن مخ شوهرتو بزن از اونجا برین

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عج الفرجهم،،،راضی باشی از زندگيت يا نه لحظه ها ميگذرن پس تصميم بگير از امروزبرای هرچيز بيخودی خودتو داغون نكنی☺

به نظرم خونتونو عوض کنین شک نکن بچه دار بشی اوضاع سخت تر از اینا میشه 

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍
برادرشوهرت ازدواج کرده ؟ به نظرم برو تو همون کوچه خونه بگیر که هم نزدیکشون باشی هم از سر و‌صداشون د ...

نه هنوز ولی خیلی زرنگتر ازشوهرمه شرط گذاشته باید براس خونه و ماشین خوب بگیرن تا ازدواج کنه .... خب من مسکلم اینه که نمیتونیم از پس کرایه خونه واینا بربیایم وگرنه تاخالا رفته بودم

کاربری سومیمه 💁‍♀️
اونا میخوان برای پسرشون خونه بگیرن تو میگی چیکار کنم؟؟یعنی چی؟ مگه میتونی کاری بکنی

منظورم اعتراض به وضع موجوده ... که بین پسراشون فرق میذارن

کاربری سومیمه 💁‍♀️
نه هنوز ولی خیلی زرنگتر ازشوهرمه شرط گذاشته باید براس خونه و ماشین خوب بگیرن تا ازدواج کنه .... خب م ...

یعنی برای برادرشوهرت با پول خودشون میخوان خونه اجاره کنند ؟مادرشوهرت میخواد اجاره رو ماهانه پرداخت کنه ؟

وقتی نمیتونی اجاره رو بدی چاره ای داری جز اینکه همونجا بمونی و تحمل کنی ؟

یعنی برای برادرشوهرت با پول خودشون میخوان خونه اجاره کنند ؟مادرشوهرت میخواد اجاره رو ماهانه پرداخت ک ...

نه مادرشوهرم میخواد براش خونه بخره 

کاربری سومیمه 💁‍♀️

اگه بچه دار بشی اگه حتی اونا هم نخوان دخالت کنن خود بچت یکسره میره و بیزارت میکنه. اگه هم نذاری بره انقدر گریه و اذیت میکنه که اونا میگن خب چیکارش داری ولش کن بذار راحت باشه، جاریم الان ۶ ساله با مادرشوهرم میشینه، دخترش یکسره میره خونه مادرشوهرم. اگه هم نذاره بره و در رو قفل کنه ، بچه انقدرررر جیغ میزنه تا بذاره بره