2777
2789
من شش تا زایمان طبیعی داشتم

ماشالله

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوخی کردم🙈😆😆

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

اگه میتونی سزارین کن....طبیعی هم خوبیای خودشو داره هم بدی.ولی به نظرم من تجربه هر دو رو داشتم هم سزارین هم طبیعی سزارین خوبه....درد طبیعی واسه بعضیا کمه بعضی زیاد .واکنش بدن ها متفاوته

ولی ماما همراه بگیر همه میگن عالیه

خیلی کمکت میکنه

بی حسی اپیدورالم بهتر از هیچیه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

میدونم سوالم بی ربطه  ب تاپیک مربوط نیس

ولی اگه میدونید جواب بدید

خانما دو هفتس زیر شکمم درد میگیره و ول میکنه تیر میکشه

علائم عفونت هم ندارم فقط ترشح زیاد 

مجردم

تنبلی تخمدان هم دارم

ازمایشم سالم بود

کسی اینجوری بوده؟ از چیه؟

اگه میتونی سزارین کن....طبیعی هم خوبیای خودشو داره هم بدی.ولی به نظرم من تجربه هر دو رو داشتم هم سزا ...

من میخوام زایمان طبیعی با اپیدورال انجام بدم،بیحسی بگیرم از ۴-۵ سانت به بعد

خدایا،در اندک من تویی فراوان✨❤️