2777
2789
عنوان

چقدر من زبون کردی رو دوست دارم 😍😊

670 بازدید | 56 پست

خیلی قشنگه بخصوص آهنگایه غمگینش 

حفظشون شدم دیگه یه جوری تلفظ میکنم با اهنگ انگار خودمم کرد زبانم😑😂

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفو هس نازارکم😁

هرآنچه مرا به درد آورد مرا ساخت🌱                                       روز موفقیت‌نزدیک‌است🥰اندکی صبر...⛅️                                                         کچی کوردستان✌🏿😇   
😍😍😍

عک ل تووو خوشییی کژگووو

هرآنچه مرا به درد آورد مرا ساخت🌱                                       روز موفقیت‌نزدیک‌است🥰اندکی صبر...⛅️                                                         کچی کوردستان✌🏿😇   

اگه دوست داری 

آهنگای حمید حمیدی رو گوش کن 

مث ارمنی 

سفر 

هر بایکی میو 

یا آهنگای دیگش من خیلی دوست دارم

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه
برعکس من سردرد میگیرم با اهنگای کردی

خیلی سوز بدی دل دلت شکسته باشه قشنگ ارتباط میگیری باهاش

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.
اگه دوست داری  آهنگای حمید حمیدی رو گوش کن  مث ارمنی  سفر  هر بایکی میو  ...

عه مرسی من رضا کرمی هم خیلی دوست دارم آهنگاشو