2777
2789

چطوری انگیزه تمیزکاریتون میگیره

من فک کنم افسردگی چیزی دارم اصلا دلم ب کار و تمیز کار نمیره 

بچه کوچیک دارم ولی حتی

میشه ک بیکارم میام پا گوشی ولی دست ب خونه زندگی نمیزنم

ولی از خونه بهم ریختمم خستم و بدم میاد

شما همیشه گردش و اینا میرید؟یا کسی خونتون میاد؟مهمونی میگیرید؟

من میگم نکنه چون همش تو خونم روحیه ام خرابه یا هیشکی نمیره و نمیاد...

دلم میخاد ی تغییری بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه کوچیک خیییلی انرژی میگیره.میتونی بگی بیان کمکت.

کسی نیست مامانم اینا گاهی میومدن دیگ نمیان

خب خیلی هم اذیت میشدن

واقعا خونه زندگی تمیز تو روحیه اثر میزاره خیلی روحیه خرابه...

ادم قابل اعتماد نمیشناسم ک بیاد تمیزکاری برام...

من از به هم ریختگی و شلوغی کلافه میشم از ظرف های نشسته کلافه میشم تنها چیزی که میتونه منو عصبی کنه همین بی نظمی و شلختگی و شلوغیه انگیزه من همین کلافه شدن و عصبی شدنم از شلوغی و به هم ریختگی هست، 

الان خونه ما با اینکه ماشاءالله تعدادمون زیاده ولی انقد خلوت و جمع و جور و مرتبه 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
گل و گیاه بچین تو خونت واسه انرژی مثبت آکواریوم هم افسردگی رو دور میکنه 

بچه کوچیک دارم میره گلدونو مشت میکنه گل و میکنه...ی گلدون داشتم خاکاشو می‌ریخت گلشم از ریشه کیشد بیرون گذاشتمش حیاط...خشک شد

ولی واسه همون حیاط باید گلدون گل بگیرم یکم سبزی ایجاد شه تو خونم...الان ک شبیه دنیای خاکستریه خونه

هفته ای. یکبار همممه جارو برق میندازم ماهی یکبار ریشه ای تمیز میکنم مهمونی میرم مهمون میاد مسافرت میرم هفته به هفته

بعد 

مهمون داشته باشم تمیز کاریمو میذارم واسه روز قبل اومدن مهمون 

کار داشته باشم حوصلم نگیره 

یه نسکافه میزنم یه فیلم میبینم خوراکی میخورم جون میگیرم 

کل هفته رو صب ک پاشدم ظاهر قضیه رو تمیز میکنم اگه یچیزی تمیز کاری ریشه ای بخواد انجامش میدم ولی خب تمیز کاری اساسی ک کل خونه تا ده روز برق میزنه هفته ای یک روزه

من بچه ندارم . هشت و رب بیدار شدم شوهرمو صبحانه دادم رفت

بعدش خونه رو جارو برقی زدم

تماما دستمال کشیدم سرامیک هارو

سرویسم شستم 

سینک و ظرفام همینطور

الان خونه برق میزنه . خودمم دراز کش تو گوشی

ساعت ۱۱ هم ناهار درست میکنم 

کسی نیست مامانم اینا گاهی میومدن دیگ نمیان خب خیلی هم اذیت میشدن واقعا خونه زندگی تمیز تو روحیه اث ...

شوهرت کمک نمیده؟هر روز دور خونه رو جمع کن. سینک و گاز و کف آشپرخونه رو تمیز کن.وسایل رو هم رجاش بذار.صبح قبل اینکه بچه ت بیدار بشه بیدار شو و یه قسمتی از کارات رو بکن.ولی سعی کن تو اطرف بگردی یه شخص مورد اعتماد پیدا کنی بیاد کمکت خونه رو تمیز کنه

من از به هم ریختگی و شلوغی کلافه میشم از ظرف های نشسته کلافه میشم تنها چیزی که میتونه منو عصبی کنه ه ...

منم همینم بی نظمی کابینت یخچال فریزر تو مغز و اعصابم تاثیر میذاره 

تمیز کردم ب ارامش میرسم

بچه کوچیک دارم میره گلدونو مشت میکنه گل و میکنه...ی گلدون داشتم خاکاشو می‌ریخت گلشم از ریشه کیشد بیر ...

من قبلا همیشه خونم تمیز بود حتی وقتی مریض بودم پا میشدم تمیز میکردم از خونه نامرتب کلافه میشدم ولی الان نی نی دارم نمیذاره حتی بعضی وقتا دستشویی برم خیلی کلافه و عصبی ام که خونم مثل قبل نیس اگه بچت اذیت نمیکنه پاشو از یه جایی شروع کن من عاشق تمیز کردن خونه ام کیف میکنم وقتی خونم برق میزنه 

مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘

همیشه یه نیم ساعت اصلا یه ربع وقت بزار خونرو جمع و جور کن به خودت خیلیی کمک میکنه 

از این گلدون کوچیکا بخر بزار رو کابینت یا هر جایی که رو زمین نباشه فسقلی داری 

کلا عادت کنی به این روال اعصاب خودت خراب میشه خونت کثیف باشه 

من همیشه صب قبل سرکارم پا میشم اسباب بازیارو جمع میکنم خونرو مرتب میکنم اومدم خونه یه جارو برقی ریزی میکنم گرد و خاک داشت جمع میکنم که کثیف نباشه میره رو مخم 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
من از به هم ریختگی و شلوغی کلافه میشم از ظرف های نشسته کلافه میشم تنها چیزی که میتونه منو عصبی کنه ه ...

ماشالله بهتون واقعا از محیط خونم انرژی منفی میگیرم ولی اصلا دلم یاری کار و تمیز کاری نمیده....بچه هم هست البته من بخام تمیز کاری کنم اونو نمیتونم ول کنم هی باید بیام و بگیرمش و ورش دارم و اینا برا همین پشیمون میشم میگم بشینم خودمو خسته نکنم بهتره

خواهرم درس داره ک نمیاد نگهش داره شوهرمم ک هیچ