2777
2789
عنوان

خانومای باهوش بنظرتون شوهرم عاشق یکی دیگه بوده 🤥

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 64 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اگه میخواست که همون موقع میومد خواستگاری خواهرت ...شما خودت میگی چند نفر واسطه فرستاده برا خواستگاری شما...الکی فکرتو مشغول چیزای بیخود نکن و زندگی رو به خودت و همسرت  زهر نکن 

خب اگه میخواست که همون موقع میومد خواستگاری خواهرت ...شما خودت میگی چند نفر واسطه فرستاده برا خواستگ ...

اون واسطه ها بعد ازدواج خواهرم بود

اما اون شخصی که خودش می گفت و داییم قبل ازدواج خواهرم بود

اصلا

پس بیخیال 

حتی حتی اگرم عاشقش بوده مهم اینه تو الان زنشیو تورو دوست داره

یه چیزی هم بدون من خیلی هارو دیدم ک میگن فلان خانواده خوبن و دخترای خوبی هم دارنو براشون مهم نیست دختراول بشه یا دوم

برای اولی رفتن کارشون نشده بعداز چند سال برای دومی رفتن کارشون شده پس فک نکن بگو قبلا عاشق خواهرم بوده و زندگی و ب کام خودت تلخ کن 

مهم الانه ک تورو دوست داره

یعنی دایی شما گفته همسرت قبلش خواهرت رو میخواسته 

نه عزیزم به من گفت من خیلی سال پیش تو رو می خاستم دای تو و دایی خودم نذاشتن

دایی خودش مرده

دایی من زنده س.

همینجوری صحبت می کردیم گفتم داییم چطور نذاشت گفت داییت بهم گفته منو که( بزدگترم)  نگیر دختر کوچیکه رو بگیر چون حقوق داره ...

گفتم خب تو چی گفته بودی گفت یادم نیست اما بنظرم گفتم من اوتو نمی خوام تو رو می خوام

گفتم قبل ازدواج می گی اون نذاشت حالا داری یجور دیگه تعریف می کنی تازه می گی شاید گفته باشم تو رو می خام

نه بابا تو زیادی گیر دادی ممکنه تو هر خانواده ای پیش بیاد اولش خواهرم در نظر میگرن اون ازدواج کنه خواهر بعدی چرا حساسش میکنی آخه

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی
نه بابا تو زیادی گیر دادی ممکنه تو هر خانواده ای پیش بیاد اولش خواهرم در نظر میگرن اون ازدواج کنه خو ...

من بزرگترم

بعد برام خیلی مهمه که انتخاب اول باشم